Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Aki maximalista, annak nem nagyon alternatíva a notebook. Legalábbis egyetlen gépnek nem. Akinek nem kell mindig a legjobb cucc, mert mondjuk nem játszik vele, annak elég lehet egy noti is szólóban, én pl. sokat játszom otthon, tv-zek tunerrel, meg egyéb dolgokat, rendszerint egyidőben többet is, erre nem a legjobb egy notebook. Az adott időben elérhető legjobb videokártyák notebookon nem léteznek (mire kijönnek vele, asztaliban már a köv. generációnál tartunk), amikor megjelennek, akkor is inkább csak a DTR gépekbe szerelik, (valódi) notikba annál is gyengébb kerül. Multitaskban is jobb egy asztali gép (főleg a HT-s, vagy dupla magos). Nekem (és ahogy körülnézek még elég sokaknak) ezek fontosak, ezért a notebook nem is lehet egyetlen gép. De második igen. Jól jön amikor mondjuk eladom a régi procim / videokártyám, és még nincs meg az új, addig se vagyok gép nélkül, és mindent tudok rajta csinálni, igaz kicsit addig lejjebb kell adni az igényeket. Vagy nyaralásra is azt viszem nem az egész csomagtartót kitöltő asztalit. Szerintem a többség még mindig így gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest