Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaYDaN
tag
Igen a passokat eléggé megemelték, hiába hoztak be egy durvább verziót belőle nem ér annyit. Már jó ideje én is elengedtem a pass vásárlást és nem fogok többet költeni rá az biztos. A level növelés is mindig csak azt hivatott támogatni, hogy minél több vásárló legyen újra. Mert más szempontból semmi értelme sincs. A videókban meg mindig úgy adják elő, hogy milyen fantasztikus, hogy megemelik a szintet.
Én továbbra is várok valami komolyabb gameplay változást. De ha lesz is valami az nem ebben az évben lesz már. Addig be kell érni az evolutionnal, azt most el tudják húzni egy jó ideig, hogy tolják majd az új lapokat.
Ettől függetlenül én is tolom, de szintén úgy látom, hogy nem jó az irány. Pedig tökre kedvelem ezt a játékot. S valóban sokan ki vannak akadva hasonló okok miatt amiket most mi itt felhoztunk. Majd meglátjuk, hogy mennyire hallgatnak a közösségre. Ezt is sokszor mondják, hogy figyelnek minket. Bár a fizetős részt azt tuti nem fogják miattunk a mi szájunk íze szerint alakítani. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én továbbra is várok valami komolyabb gameplay változást. De ha lesz is valami az nem ebben az évben lesz már. Addig be kell érni az evolutionnal, azt most el tudják húzni egy jó ideig, hogy tolják majd az új lapokat.
Ettől függetlenül én is tolom, de szintén úgy látom, hogy nem jó az irány. Pedig tökre kedvelem ezt a játékot. S valóban sokan ki vannak akadva hasonló okok miatt amiket most mi itt felhoztunk. Majd meglátjuk, hogy mennyire hallgatnak a közösségre. Ezt is sokszor mondják, hogy figyelnek minket. Bár a fizetős részt azt tuti nem fogják miattunk a mi szájunk íze szerint alakítani.