Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Indul a Battle royale stream twitchen, az AI-k játszanak egymás ellen.
-
warcat
veterán
Na érdekes, cdkeysen vettem a kulcsomat és már most kiküldték, totál retro emlékeket hozott elő most a 2000es évekből,ugyanis ez egy bescannelt cédula a dobozos verzióból,biztos ismeritek,amit beleragasztanak a tokokba

Maga a pre-load 3.9GB-ot ír, háttérből 7746MB-ot kért el ha valakit érint, jobb nettel seperc lennt lesz.
-
warcat
veterán
Nem tudok róla,elképzelhető, viszont amit érdemes tudni,hogy az eddigi sejtések alapján nem valami combosabb dlck lesznek ezek, hanem extra civilizációk, map pack/scenario pack ilyesmi,a sejthetően érkező kiegészítőért külön lesz számla benyújtva.
Ha az összes ilyen dlc tartalma tetszik majd,akkor spóroltál,de ha valami gyenge/nem érdekel akkor meg bukta,én vettem egy simát inkább.
Viszont ha közvetlenül Steamen szemezel a vásárlással és nem valami olcsóbb disztibútornál (55 font körül kapható már) akkor én ajánlom neked a 25 year anniversary kiadást 90 euróért, és van ahol még rendelhető -
warcat
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Pont ezen szomorkodtam egy kicsit magamban,Battlefield 1 topik vagy a vele kapcsoaltos hírek pörög ezerrel,a Civ-es videóknál vagy a launch trailer alatt meg nulla hozzászólás

Azért nem aggódok a játékért , Steamen az V a legjátszottabb játékok egyike.
Az eredeti bejelentésnél sokakat lelombozott azért a választott grafikai stílus,és ha utána nem követték a fejleményeket,akkor lemaradhattak arról,hogy azért most mennyire kidolgozott rendszereket kapunk és minden jel szerint nem "csonka" játékért fizetsz.Részemről várom és be van rendelve de kegyetlenül összetolták a dolgokat nekem,én azért Battlefieldezek (és ha nem fizettem volna extrát akkor az is pénteken indult volna) holnap este Stellaris nagy patch/kieg,éjjel meg Civ VI, évközben meg vannak azért pangós hónapok is akár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.