Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Pont ezen szomorkodtam egy kicsit magamban,Battlefield 1 topik vagy a vele kapcsoaltos hírek pörög ezerrel,a Civ-es videóknál vagy a launch trailer alatt meg nulla hozzászólás

Azért nem aggódok a játékért , Steamen az V a legjátszottabb játékok egyike.
Az eredeti bejelentésnél sokakat lelombozott azért a választott grafikai stílus,és ha utána nem követték a fejleményeket,akkor lemaradhattak arról,hogy azért most mennyire kidolgozott rendszereket kapunk és minden jel szerint nem "csonka" játékért fizetsz.Részemről várom és be van rendelve de kegyetlenül összetolták a dolgokat nekem,én azért Battlefieldezek (és ha nem fizettem volna extrát akkor az is pénteken indult volna) holnap este Stellaris nagy patch/kieg,éjjel meg Civ VI, évközben meg vannak azért pangós hónapok is akár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro 12GB/512GB / Garancia / One
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Seasonic Prime PX-1300 1300W 80+ Platinum Garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest