Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz gondor53 #214 üzenetére

Nekem kettő címem is volt náluk és elég rosszul érintett a dolog, mert nálam minél idősebb valami annál nagyobb eszmei értékkel bír, mégis legyalultam még a váltás előtt. Ha úgy vesszük mindkettő fő címem volt más témakörökben az egyik vagy 15éves, a másik 7-8éves, de az is lehet hogy 10.

Tedd fel magadnak a kérdést, kifizetnél e havonta egy belépőszintű internet árát ezért?

Fizetnél e egy sokszor használhatatlanul lassú egyáltalán nem kézreálló felületért?

Fizetnél azért a "szolgáltatásért" amit pl. ma is nyújt?

A belépőképernyő most fele arányban angol és magyar. Azt írja hogy rendszerleállás van, minden fiók érintett.
    2hete költöztek át, ez a tortúra mondjuk az első három napban elmegy, de 2hét ember. És egyre rosszabb, mert mindennap nézem.

Ja, az usert nem jegyzi meg mert minek, írd be állandóan... röhej ez az egész...

A hétvégéig törlöm mindkét fiókomat, feltéve ha be tudok majd lépni. Neked is ajánlom/ajánljuk, az átköltözésre van sok hasznos leírás és tanács, de ha nem működik akkor haladéktalanul fogj neki a kézi mentegetésre, webshopok, stb. átírásának, mert ez már egyértelmű, hogy egy szarkupac.

Nekem sajnos kézzel kellett megoldani mindent, 12-14órában elnyelt egy egész hétvégét. Még a régi, jól működő felületen mindent letöltöttem, shopokat stb. átírtam.

Most ugyanez legalább egy hét lenne. Nem tudom mennyi cuccod van, de ha a gmail sehogyan se tudja őket áthúzni, talán még van időd április 12.-ig.

Nekem 500levelem volt összesen a két fiókban és az ominózus hétvégén ráment durván 56óra (péntek-hétfő). Az új felülettel kézileg ennek a duplájával számolj.

Új hozzászólás Aktív témák