Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Ha simán csak elhúzol előtte egy utat, akkor bár mind3 kapu be lesz kötve, akkor is a legelső és legközelebbi kapunál állnak, drága a dízel na.
No meg ahogy észrevettem, amíg nem jön ki egy kamion miután lepakolt, addig nem megy be egy sem, valószínűleg emiatt van a torlódás, és ha ha nem jól terveztél fejben az elején, akár a belvárosig is.Ahogy tapasztaltam, a megoldást az, hogy a teherkikötőt teljesen függetleníted a lakó és kereskedelmi zónáktól. A kamionoknak az iparterület - városhatár - teherkikötő triumvirátus közt kell minél több sávos és lehetőleg egyirányú gyors pálya, semmi dolguk a városban, megfelelő utakkal be se jönnek.
Én úgy csináltam, hogy minél előbb unlockoltam az autópályát, így megszerezve a többsávos lehetőséget. Utána upgradeltem a komplett pályát a városhatártól a kikötő tervezett lehajtójáig és az iparnegyedekig oda-vissza.
Majd mikor leraktam a kikötőt, azt közvetlenül kötöttem be a pályára (a gyári autópálya-kereszteződések helyett amik hatalmasak és sz@rok, saját magam húztam le és felhajó sávokat) majd utána az iparterületet is.
A kikötőhöz érve pedig minden kaput külön útra kötöttem, ha jól rémlik az első kettőt "bemenőre" és csak egyet kimenőre, de majd holnap megnézem neked most nem vagyok otthon.
Így lett közvetlenül a pályától egy 6 sávos gyorsforgalmi kapcsolat a kikötőig, és ugyanez az iparterületig. A pálya a gerinc, a le/felvezetők pedig a bordák, hogy úgy mondjam.
Érted na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest