- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
McSzaby #5688 üzenetére
Ugyanez a helyzet velem is! Linuxból okosabbnak kellene lennem mint vagyok cisco-ból meg butábbnak. Nálam a tanulás fő oka az hogy munkám ellenére ninics semmilyen IT-s végzettségem (totál másból van diplomám), igy ha a szakmában akarok maradni (akarok) normális fizetésért, akkor képeznem kell magam. Lehet hamarosan felállok a jelenlegi székemből, és olyan helyen akarok dolgozni, ahol cisco van. Gyak tapasztalat nincs sok, de majd vért izzadok az elején és belejövök. Mindenesetre ahoz hogy egyáltalán szóba álljanak velem nem árt ha meg tudok lengetni egy CCNP cert-et. A CCNA sajna nem sok mindenre elég.
-
Gesztiboy
tag
válasz
McSzaby #5688 üzenetére
Személy szerint én ilyen vagyok
Jó, párszor be kellett lépjek Cisco eszközbe, de az annyira minimális volt...
Én is Linux rendszereken dolgozom, ami őszintén szólva már nem hoz lázba, ezért is tolom a CCNP-t, hogy később, munkám ~90%-át ez tegye ki.
Amúgy ez normális, hogy első nekifutásra megtanulsz valamit, utána rövid idő alatt igen nagy részét elfelejted. Ezért kell sokat ismételni, gyakorolni és akkor rögzülni fog.Emlékszem, amikor RIP-et állítgattam még a CCNA-s időkben és nem értettem, miért nem 10.0.0.0/24 jelent meg a 10.0.0.0/8 helyett a route táblában. (no auto-summary)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest