Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kowika87
üzenetére
Pontosan. En vettem Otthonra egy 871W-t kivaltva a korabbi routeremet vele. Egyszer bekonfigoltam, hogy minden menjen rajta, nat port forward, dyndns update, azota hozza sem nyultam. Ahhoz hogy szorakozzak vele, kicsit magas sla erteket var el a baratnom a net eleressel kapcsolatban
Van meg egy 871w-m amit gombokert vettem, mert nem volt hozza tap es antenna, de azokat szinten fillerekert beszereztem. Gondolkodotam rajta, hogy azzal jatszok esetleg, de otthoni kornyezetben, hacsak nem gyozom meg a upc-t, hogy peeringeljen velem, nem sok mindent tudok csinalni vele. Szerintem tanulashoz a GNS3 vagy a packet tracer idealis, ccna szinten. ccnp-re mar inkabb gns3 + IOU, bar februarban kijon az early release GNS3 amiben mar lesz switching is, igy az IOU mint kulonallo tanulasi forma jelentossege is csokken.Amire velemenyem szerint hasznosak lehetnek az ilyen "home" routerek, az az uj funkciok megismerese. Pl wifi beallitasa CLI-bol, dyndns frissitese ip sla-val. Eszkozrol grafikon rajzolasa mrtg-vel. Ilyesmik. Lehet pont olyan dologra bukkan az ember, ami erdekli es kesobb tovabb tanul abban az iranyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA VI
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Van meg egy 871w-m amit gombokert vettem, mert nem volt hozza tap es antenna, de azokat szinten fillerekert beszereztem. Gondolkodotam rajta, hogy azzal jatszok esetleg, de otthoni kornyezetben, hacsak nem gyozom meg a upc-t, hogy peeringeljen velem, nem sok mindent tudok csinalni vele. Szerintem tanulashoz a GNS3 vagy a packet tracer idealis, ccna szinten. ccnp-re mar inkabb gns3 + IOU, bar februarban kijon az early release GNS3 amiben mar lesz switching is, igy az IOU mint kulonallo tanulasi forma jelentossege is csokken.
FecoGee
crok