- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
FecoGee #4649 üzenetére
Jó ezt igy olvasni. Ugyanezen a vonalon haldok mint te, csak én idosebb vagyok, es nem mernok informatikus ként kezdtem, hanem ének tanárként, es meg egy kicsit le vagyok maradva.
Most csináltam CCNA-t ès egy elég kis halot uzemeltetek, ahol van egy kis "cicko", egy kis postgres server egy kis szerver virtualizacio, es csak linux....jo a blogon olvasni hogy ésszerű időn belül el lehet érni a CCNP-t...
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #4649 üzenetére
"Hiszem, hogy a befektetett munka megtérül. Pl. tusi_ is nemsokára egy IT cégnél Cisco eszközöket fog kalapálni, mert rengeteget beletett a dologba, ráadásul több lábon áll, nem csak R/S-ben érdekelt. Neki nehezebb, mert külföldön van, és ott bizony a nyelvismeret is nagyon sokat számít."
Ez nagyon jol esett, köszönöm. Remelém a proféta beszel Belőled.
Saját tapasztalatom alapján mondom csak, ami nincs kőbe vésve, de itt nem csak a nyelvi nehézségeket kell legyőzni, hanem az előitéleteket. Akárki akármit mond, bizony vannak.
Pl: a németek Klausnak hivják a kelet-európaiakat (Klauen= lopni)
Lenézik az embert, ha nem rendesen ejt ki valamit és hülyének nézik, mert nem beszéli rendesen a nyelvet. Emléxem, amikor egyik volt osztálytársnőm összejött egy arab sráccal, aki itt tanult egyetemen és még csak tanulta a nyelvet. Nekem jól esett, hogy próbálkozik és segitettem neki. Ennek itt nyomát sem látom. Valószinüleg, abban a környezetben, ahol én dolgozom, senki nem beszél idegen nyelvet, ezért nem is tudják, milyen nehéz valaki másnak az anyanyelvén megszólalni és napi szinten társalogni.
A másik a pénz. Nemtudom, kinek milyen tapasztalata van külföldön, de nekem itt borzalmas. Senki nem akar fizetni, lopnak csalnak hazudnak. Nekem őszintén nagy csalódás a németek morálja. Persze ez Ossi németország, nyugaton nincs tapasztalatom.Visszatérve a cisco világba, köszönöm mindenki hozzászólását tegnap, megint kedvet kaptam és ráfexem a gyengeségemre a BGP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest