Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Methionyl

senior tag

válasz FecoGee #12050 üzenetére

Igazából a legnagyobb dolog ami hozzá tett az a "düh" amiért rengeteg olyan kérdés volt ami az OCG-be nem volt. Sőt, kimerem állítani, hogy baromi kevés csak simán az OCG (+ cbt videók). Remek alap, ez tény de ennél több kell. Illetve hozzátett még az is, hogy 10 pont kellet ugye a legutóbbi vizsga sikerhez. Na az pont volt az i-n :).

Amint kijöttem a vizsgáról, inkább jegyzeteltem telefonomba, hogy mely " szivatós " témák, protocollok, stb voltak és otthon szépen sorban végig nézegettem.
    Egy itteni forumos kolléga ajánlása is a Foundation Learning Guide, remekül kiegészítette az OCG-t.

Tulajdonképpen az olyan kényes témák amik csak "épphogycsak" elvoltak magyarázva (DMVPN, NAT64, NPTv6, IP SLA <->TPC/UDP [starvation, jitter, delay, globalsync stb]) ezeket olvasgattam, cisco forumon keresgéltem. Jah illetve most nem felejtettem el a "copy run start" :DDD

Kevés kérdés de, volt lab feladat 35 percig tököltem vele mire rájöttem, hogy hogy is oldjam meg..na akkor gyorsan fel is configoltam next question..még1 lab..a kva.. :D

Illetve volt 1 kis malőr pont nálam..hiába rámentem hogy "end exam" kidobott valami survey-t és ennyi..nem dobta ki a pontjaimat, 10 percig vártam rá mert a központi gép is csak " homokórázott"

Feb-március folyt köv. :) Switch

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés