- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
FecoGee #12050 üzenetére
Igazából a legnagyobb dolog ami hozzá tett az a "düh" amiért rengeteg olyan kérdés volt ami az OCG-be nem volt. Sőt, kimerem állítani, hogy baromi kevés csak simán az OCG (+ cbt videók). Remek alap, ez tény de ennél több kell. Illetve hozzátett még az is, hogy 10 pont kellet ugye a legutóbbi vizsga sikerhez. Na az pont volt az i-n
.
Amint kijöttem a vizsgáról, inkább jegyzeteltem telefonomba, hogy mely " szivatós " témák, protocollok, stb voltak és otthon szépen sorban végig nézegettem.
Egy itteni forumos kolléga ajánlása is a Foundation Learning Guide, remekül kiegészítette az OCG-t.Tulajdonképpen az olyan kényes témák amik csak "épphogycsak" elvoltak magyarázva (DMVPN, NAT64, NPTv6, IP SLA <->TPC/UDP [starvation, jitter, delay, globalsync stb]) ezeket olvasgattam, cisco forumon keresgéltem. Jah illetve most nem felejtettem el a "copy run start"
Kevés kérdés de, volt lab feladat 35 percig tököltem vele mire rájöttem, hogy hogy is oldjam meg..na akkor gyorsan fel is configoltam next question..még1 lab..a kva..
Illetve volt 1 kis malőr pont nálam..hiába rámentem hogy "end exam" kidobott valami survey-t és ennyi..nem dobta ki a pontjaimat, 10 percig vártam rá mert a központi gép is csak " homokórázott"
Feb-március folyt köv.
Switch
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- Microsoft Excel topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest