- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Azt hiszem, én ebben a helyzetben vagyok. Korábban dolgoztam DOCSIS-os környezetben, a jelenlegi melóhelyemen kevés hálózatos tennivaló van. Viszont a fizura nincs panaszom, időm is van a tanulásra, így most vágtam bele a certek megszerzésébe, munkaidő alatti laborozás, fősuli, stb. Ha most meglesz a CCNP cert, beadom pár helyre a CV-m és meglátom, mi sül ki belőle. Eddig is volt sikerélmény, mert korábbi álláskeresések Cisco-s tesztjein remekül teljesítettem (25 ember közül 4. legjobb tesztet írni szvsz jó teljesítmény), behívtak interjúra, viszont azonnal kellett az ember, én meg csak 2 hónap múlva tudtam volna kezdeni.
A célom mindenképp az, hogy Cisco-t masszírozni munkaidőm jelentős részében, másképp nem öltem volna bele ennyi időt és pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest