Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

Én voltam az a szemét, aki csak Discoveryből ment vizsgázni!!! Nekem több, mint elég volt. Tusi_, van benne VPN (site-to-site az CCNA secu!!!) , FR is, IPv6 is. A CCNA 3.1 tananyagban benne van a FR konfig, de azt már 5 éve nem olvastam, mégis meg van a vizsgám :) Aki hasonlóan csóró, mint én, az ebből a kevésből is megtanulja a tananyagot; persze sokat segít, hogy magyarul tanul az ember.

Olvasni legjobban e-book reader-en lehet, én is kétkedve fogadtam, de az áll legközelebb a papír alapú könyvhöz, mármint élményben vagy érzésben és még mindig olcsóbb az ebook-öt letölteni, mint könyvet nyomtatni. Én nem tudok monitorról tanulni, legyen bármilyen technológia, a könyv nálam a legjobb.

Hogy álltok a CCNP SWITCH-csel? Nem azt mondta itt valaki, hogy kell hozzá 3550-es jószág!? Most akkor mégis meg lehet oldani fizikai eszköz nélkül? Oder was? tusi_: vizsgát ablegen-ezni szoktak inkább, sem mint machen-elni

Másik: Van egy egy csodaszép Discovery kinézetű (tehát az újabb megjelenésű Flash-es HTML-es CCNA tananyaghoz hasonló, csak más nevű) CCNA Security-em (azért -em a toldalék, mert tyé a szó vége :D ), ami angol nyelvű, ám számomra lazán érthető, így hát felmerült bennem a gondolat, hogy megcsináljuk a CCNA Secu-t is. Van értelme? Mennyire lehet vajh jó az a tananyag, ami nekem van? 1 szemeszternyi anyag csak, de mivel cöcöenára épül, nem is gondoltam, hogy többnek kellene lennie. Tele van fincsi, szaftos dologgal; esetleg valakinek CCNA Secu vizsgája van-é, hogy tudjon nekem válaszolni, vagy mindenki a CCNP-re gyurmázik?

Egyébként ja, a cisco.com-on kellene tudnia az érintettnek csinálnia acc-ot, de nem is értem, hogy CSCO ID nélkül hogy tette le a vizsgát? :D Meg össze kell barátkoztatni a CSCO ID-t a VUE ID-val, mondjuk én ezeket bőőőven a vizsga előtt csináltam.

Ja! A bizonyítvány postán jött, nem ajánlottan, AIRMAIL-osan Californiából. Tetszik az a névjegykártya, amit küldtek, most azzal villogok; a kísérőlevélen lévő Congratulationsnál többet meg úgyse értek :D

No a végére egy kérdés: most nekem 2015-ben lejár a CCNA vizsgám, ha közben lerakom a CCNA Sec-et, vagy CCNP-t, akkor az új természetesen 3 évig érvényes lesz, de a régi is meghosszabbodik ilyenkor automatice, vagy megint mehet a pénzem a pénznyelőbe és újra vizsgázni CCNA-ból? Rosszul hangzik.

Antworte, wer kann!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés