Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Ez nem konyv, en arra gondoltam, hogy:
Cisco CCNA discovery (online magyar tananyag, ebbol tanultunk az OKJ alatt ebbol is az elso 3 szemesztert)
Cisco CCNA exploration (online angol tananyag, elvileg ez egy bovitett valtozat csak angolul)Utobbit akkor ezekszerint nem ismered. Kerdesem igazabol az lett volna, hogy az utobi online tananyagbol valo felkeszules eleg e egy CCNA vizsgahoz?
Bar reszben kaptam valaszt, hogy a Discovery edes keves, es ra kene gyurni. Kicsit egy cipoben jarunk, nekem is eleg gyer az angol tudasom (ha te irtad), egy egesz nyarat szanok a CCNA vizsga felkeszulesre! Utana esetleg egy security-t csinalnek vegig. Discovery-t ugy erzem jo egy alapnak, de ra kell gyurni. Lehet ezt a konyvet beszerzem amit az elobb irtal
(CCNA Cisco Certified Network Associate Study Guide 3rd Edition.)
Kulfoldrol rendelted amazonrol vagy itthon is lehet kapni?Gratulalok a 94% teljesitmenyhez, en is osztaly elso vagyok vagy voltam, 4. lettem az orszagos versenyen igy mentesultem egy csomo vizsga alol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest