Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épített már ki valaki közületek otthon labort? Szeretnék összerakni egy kis otthoni labot, amit alkalomadtán elérek távolról is. Arra gondoltam, hogy esetleg összerakok valami alap kisgépet, amire Linuxot pattintok, ez lenne az ugródeszka. Erre pedig USB átalakítós konzolkábelekkel egyenként rákötném a switcheket. Így a kisgéptől elég lenne csak egy LAN kábelt elhúzni a routeremig. Viszont sajnos ez esetben állandóan zúgna ez a mini szerver, mondjuk kitenném az étkezőbe, annyira nem hallanám.
Próbáltam már azt is, hogy idetettem az íróasztalomra a switcheket, és egy USB-hubba dugva egyenként drótoztam be őket az asztali gépembe, de a dobozok zúgása kikészített. Persze azt is lehetne, hogy bekonfigolok egy menedzsment hálózatot a dobozokon, és távolról lépek be rájuk, de hát a labornak pont az lenne a lényege, hogy bármikor kitörölhessem a konfigot belőlük (write erase), és kezdjek valami másba. Akkor meg ugye ugrott az elérés.
A cégnél persze van Out of Band menedzsmentünk, látom hogy kell ezt profi módon megoldani, de azok többszázezres eszközök. Nekem jó lenne valami olcsóbb négyportos IP konzol is, ha esetleg ismertek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok