- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3169 üzenetére
Abból gondoltam, hogy voltál, hogy tudod, hogy mi van, meg mi nincs a könyvben.
Eigrp-n azért lepődtem meg, mert a switch könyvben egy darab eigrp nincs. Konfignál kellett használni, de az ccna szintű volt. Viszont a kattintgatós kérdések között volt 2 Eigrp, amire nem számitottam és CCNP szintű volt, hiba üzenetet kellett elemezniKöszönöm
A pont határ 79%. Voltak security kérdések is, meg Voice kérdések, amin nagyon meglepődtem, mert ilyen jellegűekkel nem találkoztam vele a könyvben.
Voltak olyan kérdések, hogy milyen tervet kell késziteni egy Vlan környezetben, vagy valami ilyesmi.Akkor a series 6500 720 supervisiorral kapcsolatban voltak kérdések, NSF, SSO.....
2 labor volt, meg egy olyan, ahol csak sh parancsok alapján kellett válaszolni 6 kérdésre, HSRP vel kapcsolatban. A LAB-ok nagyon primitivek, volt egy inter vlan , meg egy ether channeles labor. Nem nagyon emléxem rá, de arra igen, hogy volt benne nehezités. Sh vlan br parancs nem műxik, nem lehet sh run int xxx parancsot kiadni és a control C vel nem lehet megszakitani a sh parancs kimeneteket, végig kell tekerni a space-val. Egyik swutchen a két interfész acces módban volt, ha nem nézem meg előtte, akkor kereshettem volna, hol a hiba
Szvsz, nagyon nehéz volt, mert szar a könyv. Sok olyan dolog volt benne, amit máshonnan tanultam meg, illetve ami teljesen kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Riasztó topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest