- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3169 üzenetére
Abból gondoltam, hogy voltál, hogy tudod, hogy mi van, meg mi nincs a könyvben.
Eigrp-n azért lepődtem meg, mert a switch könyvben egy darab eigrp nincs. Konfignál kellett használni, de az ccna szintű volt. Viszont a kattintgatós kérdések között volt 2 Eigrp, amire nem számitottam és CCNP szintű volt, hiba üzenetet kellett elemezniKöszönöm
A pont határ 79%. Voltak security kérdések is, meg Voice kérdések, amin nagyon meglepődtem, mert ilyen jellegűekkel nem találkoztam vele a könyvben.
Voltak olyan kérdések, hogy milyen tervet kell késziteni egy Vlan környezetben, vagy valami ilyesmi.Akkor a series 6500 720 supervisiorral kapcsolatban voltak kérdések, NSF, SSO.....
2 labor volt, meg egy olyan, ahol csak sh parancsok alapján kellett válaszolni 6 kérdésre, HSRP vel kapcsolatban. A LAB-ok nagyon primitivek, volt egy inter vlan , meg egy ether channeles labor. Nem nagyon emléxem rá, de arra igen, hogy volt benne nehezités. Sh vlan br parancs nem műxik, nem lehet sh run int xxx parancsot kiadni és a control C vel nem lehet megszakitani a sh parancs kimeneteket, végig kell tekerni a space-val. Egyik swutchen a két interfész acces módban volt, ha nem nézem meg előtte, akkor kereshettem volna, hol a hiba
Szvsz, nagyon nehéz volt, mert szar a könyv. Sok olyan dolog volt benne, amit máshonnan tanultam meg, illetve ami teljesen kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest