Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
lalika100
üzenetére
Félreértettél, az 5Ghz-et nem a HGW tudja nálam sem, hanem a router ami utána van kötve.
2.4 Ghz-en 90 megabit körül tetőzött a Macbook Airem, 5ghz-en csináltam 120 körüli méréseket. De ezt is csak a magasabb sebesség miatt írtam.
Az meg hogy azt mondták, hogy a HGW 100 megabites, a cisco weboldala szerint is marhaság.Érdekes, ha a notidban 100 megabites hálózat van, mert az én közel tíz éves gépemben is volt már Gigabit Ethernet Port... Az N150 az kevésbé érdekes, azzal gyakran spórolnak az olcsóbb gépeknél.
Kérdés, mihez kell a nagyobb sebesség. Én pl most 30as netet kértem, mert a gyakorlati tapasztalataim alapján felesleges a 120-asért 2500-al többet fizetnem havonta. (ezért nem égetően sürgős a 100 megabit/ gigabit mód sem) -
-
-
válasz
lalika100
üzenetére
A DPC3925 nincsen a T-nél (máshol sem) mivel az DOCSIS eszköz, nálunk EuroDOCSIS van így EPC3925 a használt eszköz.
Az eszköz gigabites LAN portokkal rendelkezik, a wifi-je pedig nem szimultán dual bans N300-as. Az igaz, hogy van belőle csak 2,4 GHz-s wifi-s példányok is (a UPC-nál legalább is, nekem is az van) de ez is EPC3925.
Az IPTV nem befolyásolja a net sebességet, külön sávszélessége van neki.
Mutass egy inSSIDer képet a helyi viszonyokról, hogy lássuk, hogy milyen is ott wifi helyzet. -
FefeeX
veterán
válasz
lalika100
üzenetére
Notin nálam WDR3600-on 112 megabit jött át, 2 méteren belül, 5ghz-en, 40mhz-es dupla channellel.
Tehát lehet többet csinálni, csak befuthatsz korlátokba, ráadásul nem vagyok benne biztos, hogy a 842 stabilabb lesz mint a Cisco. Szerintem ha TP-Link, akkor minimum 1043ND.A Cisco amúgy elméletileg tudna gigabitet kábelen, más kérdés, hogy nálam narancs a lámpa, meg korábban másnál is volt ilyen, ami 100 megabites kapcsolatot jelent... Majd ha sok időm lesz, én is megpróbálok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest