- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Szia!Régebben már írtam róla,hogy nálam fw. frissítés után jöttek a problémák (előtte nem volt gond a kikapcsolt wifi). Cseréltek modemet, csatlakozókat egyik sem vált be.Újra indult 10-15 percenként, de volt amikor 5 percenként. A cserélt modemen nem állítottam semmit először. Szinte mindent kicseréltek. Amikor még itt volt a szerelő érdekes módon 1x még újra indult. Ez után már nem volt újraindulása a modemnek. A wifit este kikapcsoltam ip tv ment és nem volt újraindulás.Na mondom minden oké, másnap sz.gép bekapcsolva és kezdte az újraindulást. Akkor a wifit visszakapcsoltam és azóta nem indult újra.Nem tudom miért, de a wifi-nek is menni-e kell.Ez régebben nem volt gond, de ez a oct 20 2011 fw. van így. (Cisco EPC3925, tp-link 1043)Azzal jöttek,hogy miért van mellette router biztos az a gond. Mondtam, hogy így ment már amióta cserélték a thomson modemet ciscora, amióta ip-tv van és nem volt semmi probléma)nekem lett igazam.Kapcsold vissza a wifi-t és remélhetőleg nálad is megoldódik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest