Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielt
csendes tag
válasz
gabrielt
üzenetére
Updatelném az előző hozzászólásomat.
Szóval a leírt módon megcsináltam az okosítást (opera trükk) az EPC3925-n, majd egy TP-Link 1043ND-t tettem mögé (vezetékkel, WAN portra) és működik a net.
A "trükk" az ugyebár, hogy miután az operás okosítást megcsinálom (előtte kikapcsolva a DHCP, Wlan, port forwardok stb. a Cisco-n), a rebootnál el kell kapni azt az ablakot a TPLinkkel, amikor IP-t kaphat a szolgáltatótól (nálam T) - ez az egész by stopperos - köszönet érte.
A gondom ott kezdődik, hogy miután ez összeáll, és rádugom a 2 STB-ot, csak az egyiken van jel. Teljesen mindegy melyiken (vagy ugye egy, amiben van a HDD, ill. egy másik), azt vettem észre, hogy amelyikkel először próbálok kapcsolódni, az megy, a másik nem. Próbáltam újraindítgatni, másik kábellel, másik portban, de semmi. Ha az egyik feljelentkezik, akkor a másik onnantól soha. Ha újraindítgatom őket, akkor is csak az, ami egyszer már csatlakozott.
@stopperos: mintha azt írtad volna, hogy ha egyszer kap IP-t a router, akkor már nem kell trükközni ezzel az IP osztás elkapással, nem? Nekem kell... mi lehet a gond?
Köszönet
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest