Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
t-home adsl esetében is ez a kütyü jön, vagy valami mást kap az ember?
költözünk
köszi,
red -
ez egy nagyon alapos leírás, de csak akkor kell ha T-s vagy, emlékeim szerint a UPC-t menüből is lehet.
a T-nél meg az új firm óta ez sem aktuális.
én anno még meg tudtam csinálni, fogalmam sincs mi lesz ha hard resetelni kell egyszer, az egész configot újra kell majd gondolni.

-
válasz
stopperos
üzenetére
na akkor még egy kérdés, csak hogy tényleg értsem mit csinálok:
ez a sorrend jó lesz?
1. cisco-ból mindent kihúzok, csak egy laptopot kötök be lanon.
2. cisco-t gondolom érdemes lenne resetelnem a bridge módba állítás előtt, ezért a laptopról nyomok egy factory resetet.
3. átrakom bridge módba (gondolom innentől a cisco admin felületét nem fogom tudni elérni. ha gáz van, van rajta hardveres reset? most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.)
4. cisco-ból egy lan kábelt dugok az új router wan portjába, annak a lanjába meg a laptopot.
5. újraindítom a cisco-t és várom, hogy legyen net a laptopon(?). ezt addig ismétlem amíg nem lesz net.
6. ha lett, az iptv-t bedugom az új routerbe és várom, hogy működjön.
hm?
köszi,
red -
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
igen, már írtam neki, de még nem válaszolt.
bridge mód esetén a portokat hogyan kell belőni?
jelenleg a linksys AP-ként üzemel a cisco után, de gondolom a cisco egyik portjából kellene majd mennie a linksys wan portjába és a lanokra a további eszközök. -
sziasztok!
próbálta mostanában valaki a T-s verziót bridge módba hekkelni?
az IPTV működőképes marad ezután is?
köszi,
red
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest