- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #406 üzenetére
Hát így felment, ott figyel a páncél vagy mi, de azt gondolnám ha már lehet válsztani mi települjön, akkor az fel is megy, de az antivirust nem tudom külön levenni, vagy igen? Mert most az avast is fenn van, és amennyire olvastam az antivirus rész nem túl jó a comodban..
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #402 üzenetére
Nincs ikon. Másodszorra is felraktam. Pedig be van kapcsolva, biztonsági központ jelenti.... Most akkor mi van ilyenkor. Lehet az a baaaj -pedig nem kellene- , hogy a cis -ből csak a tűzfalat raktam fel? Se a tálcán se az asztalon... a telepítési mappában sem látok semmi parancs ikont....
-
Gááboor
tag
hello.
Kérdés. Hol található bármilyen ikon, amivel előhívhatom a comodo tűzfal beállításait. Elvileg feltelepült, ellenőrzött is most meg csak egy safesurf nevü ikon virít ott lent. A cis- ből csak a tűzfalat raktam fel az avast mellé.
Meg ki vettem a jelölést, hogy tooltbart sem kérek még is ott volt a böngészőben.
Addig is keresgélek......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest