- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8411 üzenetére
Biztonságosra van állítva. Proactive Security és minden alapbeállításon.(kivéve Auto sandbox Nem megbízhatón)
Olyan programokra kérdezett a HIPS már nem először, amikre az 5-ös verzióban nem szokott. Ilyen volt tegnap a HitmanPro és nem csak az indítófájlra kérdezett, hanem
még kb 6 féle folyamatra, hogy mi mihez akar hozzáférni. Az első pár kérdésnél még engedélyeztem és kértem jegyezze meg. Utána inkább kitöröltem a HIPS-ben a Hitman-re vonatkozó szabályokat, hogy a köv. indításnál az első kérdésnél már a megbízható alkalmazást válasszam, de többszöri indítás után sem kérdezett újra.
Valóban úgy viselkedik, mintha paranoidra lenne állítva.Most nézem egy másik gépen, amit még nem használok, Tanulón hagytam, durván sok program került a HIPS szabályokba. CCleaner, TC, Touchpad kezelő, Sandboxie, Firefox, Win rendszerfájlok stb...ezekhez mind Egyéni szabályt hozott létre. Ennyire más lenne 6-ban a HIPS, mint az 5-ben ? Ott is Biztonságosra van állítva és egyedül a Netlimiter-hez látok Egyedi szabályt 3 év alatt, a többi mind a Win rendszeralkalmazás, frissítő és a CIS.
Eddig jól kiigazodtam a CIS beállításokon, de most összezavarodtam.Tényleg jobb lenne, ha nem akarnám megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest