- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
blattida #7109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazad van, nem figyeltem, valóban a HIPS a ludas, de nem tudom mit kellene még beállítanom, hogy ez a figyelmeztetés eltűnjön, mert az előre beállított profil, ami például a képen szereplő ZDoom-ra is vonatkozik az abszolút mindent engedélyez a programnak és az előző változatban ez a beállítás tökéletesen működött is minden programnál, most viszont feldobálja programtól függően ezt az ablakot, miközben a profil mindent enged egyébként.
Mindenesetre felírtam ezt a program béta státuszának (mint azt is, hogy ha egy programot megjegyeztetek vele, akkor 10-30 mp-re belassul iszonyatosan a rendszer, utána viszont nincs gond vele), majd javítanak rajta.
A kezelőfelülettel nincs bajom, elég jól átlátom, még ha hiányzik is az pár opció, amit keresek, de hátha azt is beleépítik mire végleges lesz. Mindenesetre én bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Elfelejtettem a film címét
- Formula-1 humoros
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Kutya topik
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest