- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #6540 üzenetére
Azt hogy érted, hogy üres a házirendek lista?
Tűzfal/Hálózati biztonsági házirendek. Innen a Hálózati zónákból kitöröltem mindent, ha új hálózatot érzékelne, akkor ide ugye be kell kerülni a hálózatnak, de nem kerül be semmi, most is tök üres.ahhoz hogy láthatóak legyenek a többiek is, át kell állítanod egyedi házirendre.
Korábban sem kellett ez és most sem használ...Azonkívül, hogy rákérdezget, hogy mi mehet ki, meg mi nem stb, sajnos az új hálózat felismerésére semmi kihatása nincs.
(Korábban sem használtam soha egyedi házirendet, ha kellett, hogy újra felismertessek egy hálózatot, akkor simán kitöröltem a hálózati zónákból és kapcsolódáskor már dobta is fel az ablakot, most semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Formula-1
- Windows 10
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- LG LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest