- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #4323 üzenetére
Hali!
Oksa, már akkor ezt is tudom pontosabban...
Viszont kipróbáltam a CIS-t a saját gépemen is, és az a rejtélyes frissítés és restart nálam is megvolt. Ha csak a falat telepítem (D+-al persze), akkor semmi sem történik, tehát az AV részhez érkezik valami (mondjuk ez amúgy is logikus lenne), de mi?
Azt írtad nyelvi fájlok miatt se restart, se újraállítgatás, valamiért pedig ezt teszi...
Végül is nem annyira zavar, csak szeretem tudni, az ilyen "jelenségek" okát...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest