Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz blattida #3426 üzenetére

Hali!

1. Az lehet, hogy régen használom stb stb, de azt Te is tudod, hogy nem vagyok szemellenzős, ha van valami hibája azt én régen elküldtem már az illetékeseknek, még mielőtt feltűnne a fórumokon, ha meg feltűnik akkor leírom, hogy bizony az létező probléma és lehet-e orvosolni vagy sem. ;]

2. A truepreventre meg valóban hibásan húzzák rá a HIPS jelzőt, az a klasszikus értelemben véve nem az. A maciban már akkor volt trueprevent, amikor a HIPS mozaikszó még egy kósza gondolat sem volt, még az univerzum másik végén sem... :DDD

3. Ami nagyon "zavaró" a Matuosec és CLT tesztnél, hogy a userek több mint 90%-a azt sem tudja mi az. Az a trend alakult ki, hogy a Matousec listában ami az első helyen van, az jó víruskergető, ami meg a végén az guánó...Holott ugye megelőző technológiákat tesztelnek, de ezt Vér Pistike nem tudja, és ontja a hülyeséget magából.
    Szóval nekem azért zavaróak ezek a tesztek, mert havonta biztos belefutok 2-3 (ha szerencsém van akkor max ennyivel) Vér Istvánnal havonta. Amikor jön ezekkel a tesztekkel, akkor szívem szerint végigvágnám egy paradicsomkaróval(vagy bármilyen más karó is megtenné) :DDD
    Volt olyan agyament, aki felpakolta az OA Free falat és sussz. Utána vonyít a telefonba, hogy hát hogy fertőződhetett meg, amikor az egyik legjobb szoftvert használja a listából. Arról persze nem tudott, hogy abban nincsen AV rész... :W :DDD

Szóval tesztek ide-oda, nem ezek alapján választok védelmet, hanem a tapasztalataim alapján, és mivel gépeket pakolok össze/javítok/telepítek (többek közt) így számos konfig megfordul a kezem alatt, tapasztalatból van épp elég (bár abból sosem elég)

Fire.

UI: Na de most már tényleg nem offolok tovább, ez mégis csak CIS topic...

Új hozzászólás Aktív témák