Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida
üzenetére
Én nagyon kiváncsi leszek, hogy a "reklámtermékek" / itt azokra a termékekre gondolok amiket ujság melléleteként, meg elöfizetés mellé nagy szerettel osztogatnak és egész oldalas hirdetéssel bizonygatják, hogy Ök milyen jók. / hogyan fognak teljesíteni..ugyanis milyen érdekes a Kaspersky S mindig ott volt az élmezönyben az Outpost IS el együtt..Míg a "slágercuccok" ESET , McAffe, Panda , Norton a vert mezönyben és sokszor ott is a sor cégén általában..
Mielött a fentebb felsorolt termékek használói elkezdenének szidni, azért érdekes megfigyelni mondjuk , hogy amikor pl a PC WORLD ben volt a nagy IS teszt hogy hoyg nem az ESET Smart securitít hozták ki gyöztesnek..
aztán a teszt után meg egy barom nagy hirdetés volt, hogy a teszt támogatója az ESET Magyarország a blablablabla stb stb..:
ezzel nem azt akarom mondani , hogy az ESET rossz termék, mert Én sosem használtam így nem tudok róla rosszat mondani, csak szúrja a szemem az ilyen dolog... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Suzuki topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán a teszt után meg egy barom nagy hirdetés volt, hogy a teszt támogatója az ESET Magyarország a blablablabla stb stb..:
ezzel nem azt akarom mondani , hogy az ESET rossz termék, mert Én sosem használtam így nem tudok róla rosszat mondani, csak szúrja a szemem az ilyen dolog...