- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
Nálam ezt a hibát minden súgóhívásnál produkálja bármelyik CIS, a 3.9x-től felfelé, a nyelvtől függetlenül. Csak attól függ, hogy belülről hívja-e meg a CIS, és hogy amit meghív, az a CFP.CHM fájl-e, úgy értem, benne az általam vitatott leírófájllal. De ha a hiba csak engem érint, akkor felejtős a dolog. Nekem mindig fel van telepítve a Microsoft HTML Help Workshop. Ez kezeli például a CHM-ek projektfájljait és nem tudom nélkülözni, mert bizonyos tekintetben okosabb a FlyHelpnél, igaz, utóbbi meg a szerkesztésben könnyíti a munkát, és nem tudom, hogy nem kavar-e bele. A hiba így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest