Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci30
csendes tag
Hali mindenki. Na ezért nem merek tabletet vásárolni külföldről.
Nincs itt valakinek fölöslegben 1?
mármint nem szétbarmolt és még működőképes? -
nadragulya
csendes tag
válasz
sztrapi
üzenetére
Az enyém sem indul. Korábban már volt ilyen, de akkor több napos fáradhatatlan próbálkozás után elindult.
Most melegszik a gép hátulja, de nem hajlandó indulni.Jó kis gép lett ez!!!!
Gratula a ferdeszemű majmoknak.
Ezek biztosan nem jártak az űrben, csak összemontázsolták a beszámolót. -
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Van egy Chuwi vi8 plus tabletem amin win10 fut. Olyan problémám van hogy USB-C dugó van rajta micro usb helyett. Na már akkor vettem hozzá egy usb-c - micro usb átalakítót, ami működik mert tudom vele tölteni a tabletet. Van egy micro usb- normal usb átalakítóm is ami szintén működik mert telefononnal teszteltem. Viszont ha a tabletbe beledugom a két átalakítót és így akár egy egeret vagy pendrive-t nem észlel semmit.
Ötlet? -
sztrapi
csendes tag
Hali !
Nekem egy Chuwi Hi8 pro-m van. Egy darabig működöt most hiába próbálom bekapcsolni se képse hang , még a jelző sem világít. Mielőtt bedöglött a jelzö hosszasan villogott majd éjszaka leállt. Valaki látott ilyet? Visszaküldés ? Hogyan ?
Előre is köszi -
lacko6
senior tag
és megjött Chuwi Hi8 Pro Tablet PC - WINDOWS 10+ANDROID 5.1
-
Szerintem is szoftveres, forgatásnál változik a helye. Egy napja raktam újra a gépet. Drivereket a Chuwi fórumból szedtem le és úgy pakolgattam be az eszközkezelőbe. De ha szoftveres, akkor mi miatt csinálja ezt? "videókártya" driverből csak egy félét rak fel. Először arra gondoltam.
-
quailstorm
félisten
válasz
luminer88
üzenetére
kép látszik de nincs ötlet
szalagkábel vagy túlmelegedésből adódó hiba, vagy csak SW, de inkább előbbi kettőbőlhttp://mobilarena.hu/dl/upc/2016-04/04/505213_oodv21gwfiqoq9lo_wp_20160404_12_11_50_raw_li_2.jpg
linkesítettem már
-
Sziasztok! Egy Chuwi Hi8 pro gépem van és minden bekapcsolás után a képernyő fele így néz ki. Az
újraindítás megoldja, viszont ha kikapcsolom és újra be, utána megint ilyen. Valaki tudja mi lehet ez?http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-04/04/505213_oodv21gwfiqoq9lo_wp_20160404_12_11_50_raw_li_2.jpg
Ha nem látszik a kép szóljatok már.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Felraktam az avast-ot (android) és egy pm_market könyvtárban létrehozódnak .apk-ok amire az avast ugrik!
Nem tudja valaki, hogy mi rakja oda vagy, hogy hogy lehet megnézni?
köszi! -
ufonauta
aktív tag
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Apró kérdésem akadt felétek

Bios-ban hogyan lehet navigálni? Érintésre érzéketlen, a hardveres gomboknak sincs sok hasznuk. Esetleg OTG-n kereszül a billentyűzet működik? -
cikasz
őstag
Kettétépem ezt a K... tabletet! Megint azt csinálja mint a múltkor és most nem lett minden szar játék rárakva!
nem megy a play áruház sem a youtube sem a minion paradise játék! Olyan mintha nem lenne wifi.nem tudja valaki mi a bánat baja van ennek a #&@#&!?
-
superg
senior tag
Gearbest-en megint van EU raktáron Hi8.
-
faczang
csendes tag
Újra telepítettem az orosz macriumos mentéssel. Az érintő nem működött. Double driver telepítés után működik viszont nem ott érzékel ahol hozzá érek, sőt egyszerre több ponton is. Hol rontottam el?...

-
gericomblock
csendes tag
sziasztok.
nem tudja valaki,h. vi8 plus-ra és HI8 pro-ra lehet-e tenni androidot? Bármilyen megoldás érdekel, esetleg remix os?
sztetek? valaki próbálta már vmelyik változatra? -
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémával találkozott-e valaki, hogy netezésnél de legfőképpen youtube videók nézésénél megszűnik a wifi kapcsolat? A gép csatlakozva marad a wifi-hez, de nem tölt be semmi. Ezt csak azzal tudom orvosolni ha ki/be kapcsolom a wifi-t utána megint jó. Ez van hogy 10-20 percenként előjön, van hogy egy órán át jó, elég idegesítő jelenség. Ez Android alatt jelentkezik, a Win-t legyalultam.
-
chemand
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ilyen, és csak 5GHz-en megy.
-
sanca72
tag
Sikerült a drivereket cserélni, fordított képernyő üzemmód és érintő panel probléma elhárítva.
Arra az esetre ha win 10 telepítés után másnak is gondja adódna akkor egy HUB-kell egy egér, meg egy pendrive
Innen lehet tölteni a javítást: [link]
-
lacko6
senior tag
-
marci30
csendes tag
Hali! A drivereit kel feltelepíteni és jó lesz, esetleg ha még meg van a recorvery partició onnan talán ki tudod szedni a drivereket, de lehet hogy összekeverem valami mással. Az enyémnek volt ilyenje.
-
sanca72
tag
Sziasztok
Sikerült pendriveról telepíteni a win10-et, de csak egérrel tudom használni, mert a tapizást rossz helyen érzékeli. Beállításoknál nincs lehetőség a kalibrálásra. Van valami ötlet?
-
marci30
csendes tag
Szia! Képernyő beállításokat meg nézted? Esetleg egy hardver infóval kellene megnézni hogy milyen drivert szeret. Lehet hogy nem lett feltelepítve egy driver.
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tabletet, szerintem egy jó kis gép, az árát bőven megéri, összességében elégedett vagyok vele.
Azonban van egy olyan problémám, hogy sajnos nem tudom használni kint a teraszon/kertben, mert a külső AP-m csak 5ghz-es wifi-t tud, ez pedig csak 2.4ghz-eset. Így nem tudok ezzel csatlakozni a wifi hálózatra.
Létezik esetleg megoldás erre?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
janek69
senior tag
Sziasztok!
Ígértem,hogy ha újabb dolgokat tudok meg a töltésről,akkor azt megírom. Sokat méregettem és próbálgattam töltőket.
Egy kirívó eset,amikor egy 2A-es tápegységen volt,ami úgy viselkedik,hogy terheletlen állapotávan 4.78V-ot ad és ha kap egy kicsit komolyabb terhelést,akkor áll be 5V környékére.
Na erre feldugva 70mA volt a töltőáram és innen el nem mozdult. Hát 70mA-el feltölteni jó pár nap lenne.
Amit továbbra is tapasztalok,hogy 5V feletti feszültség kell neki,hogy valami normálisabb árammal töltődjön.
Az eredeti töltője 5.34V-ot ad alapból. Úgy tűnik ezen múlik,hogy mennyi idő alatt tölti fel.Ezért van,hogy más 2A-es táppal nem megy. Sok tápnál tapasztalom,hogy ha kicsi a terhelés,akkor 4,5-4,7V-nál nem nagyon mennek feljebb,csak ha terhelve vannak. A Chuwi meg nem tölt nagy árammal,ha a feszültség nincs meg.
Tehát itt a kígyó a farkába harap. -
taip
senior tag
Egyébként úgy látom, most éppen van a Gearbest EU raktárában és kosárba is lehet tenni, nem "Out of stock".
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ti próbáltátok Win10 alatt a rendszerfrissítéseket? Fel akart rakni vmi új verziót (azt hiszem 1511-es build), de hibával leállt, viszont nem árult el, mi a baja. Többedik próbálkozás után kaptam egy olyan hibaüzit, hogy 10 GB hely kell a frissítéshez, adjak neki egy ekkora meghajtót. Még nem próbáltam, hogy rádugok egy pendrive-ot, az fel tudja-e használni a letöltéshez. Remélem csak ideiglenesen kell neki a hely a telepítéshez.
Amúgy nektek mekkora a windows-os partíció és mennyi a szabad hely? Nekem 19 GB a teljes, abból 3 GB szabad, mivel a Windows könyvtár önmagában vagy 12 GB-t elfoglal. Ez normális? Plusz van egy ideiglenesnek tűnő könyvtár a gyökérben közel 3GB anyaggal, nekem Win telepítőnek tűnik.Ezek után persze hogy nem marad sok hely...
Az androidos rész alatt továbbra is az a gondom, hogy nagyon feledékeny. Ha kikapcsolom a Wifi-t, majd újra be, elfelejti a jelszó, írhatom be újra. És ez akkor is igaz, ha váltok egyik wifi-ről a másikra, vagy ha stick-et használok mobilnethez, majd vissza.
Újabban már a mobilnet profilt is elfelejti, mindig visszaáll gyári defaultra, minden alkalommal vissza kell írni az APN-t. Nem valami kényelmes állapot...Meg ugye játék alatt melegszik mint állat, néha felbukkan egy ablak, hogy "Thermal throttling", de működik tovább ugyanúgy.
-
wamo
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Az a baj, hogy ezen USB C van, ahhoz meg OTG-t nem találtam eddig itthon. Akkor lehet rendelek külföldről.
-
nimfas
addikt
Én is a gyereknek vettem... Az akksija tényleg elég kuka, de 90-100 usd-ert ne várjunk csodát. Bár a Xiaomi MiPad 2 pl. 200 usd és az mindenben veri, bár az nem dual os. De. Létezik belőle dualos de nyilván drágább.
Nekem egy MiPad (1) van, már fogásra is más. Valamit valamiért.

-
Pferi
senior tag
-
Nincs név
tag
Sziasztok, Android/Win-t hogy lehet újrarakni a gépen? Nem tudom még eldönteni, hogy bízok-e abbna hogy semmi keylogger meg hasonló nem fut a rendszeren.
Egyébként korrekt tablet, egyelőre semmi hiba nem jött elő, kivéve hogy a Facebook néha leállt Androidon.
-
Pferi
senior tag
válasz
szabochris
üzenetére
Én nagyon ritkán használom, de kikapcsolt állapotban minimális a fogyasztása, ez nekem pozitívum.
-
cikasz
őstag
válasz
szabochris
üzenetére
Igen sajnos az akksija a gyenge pontja. Azon kívül teljesen rendben van!
-
adabra
senior tag
válasz
szabochris
üzenetére
Röviden: nagyon sz@rul.
A gyerekeim nyüstölnek egyet, de azt látom, hogy folyton töltőn van (saccra azt mondom, 2 - 2,5 órát bír).
-
Sziasztok! Kettő napja használok egy Chuwi Hi8 pro win10-es tabletet és lenne nagyon idegesítő problémám. 2 teljes töltés után az aksit 74%-ig tölti csak fel. A második töltés előtt teljesen lemerítettem, valahol azt írták, hogy az segithet, de nem valtozott. Létezik valami megoldás erre? Akku formázás vagy kalibrálás, vagy bármi? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segiteni.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
TomiJordi
üzenetére
A Teclast csak androidos (habár fel lehet mókolni rá a Win-t is).
Szerintem ha mindenképp Wind tabletra vágysz, 4GB-s változatot válassz.
Amit az Onda-ról halottam, hogy a Wifi driverrel (win alatt) volt gond. Igazából szerintem ezek nem winre vannak kihegyezve, hanem a droidra.
-
8472race
tag
válasz
TomiJordi
üzenetére
Nekem CHUWI Vi8 Plus van, és elégedett vagyok vele. Ami egy 100$-os, Windows 10-es géptől elvárható, azt tudja.
-
TomiJordi
tag
sziasztok szeretnék veni egy windowsos tabletot a lenyeg,hogy csak windows-os legyen nem kel dual boot.
ezeket talaltam
onda v820w ch
chuwi vi8 plus
chuwi hi8 pro
ezek közül melyik a legjob,a felbontás is fontos és gyors legyen az internetezes,youtub...
és menyire vagytok megeléged ve chuwi tabletokal?
előre is köszönöm a válaszokat -
Bári
tag
Sziasztok!
Hol lehet ilyen tabletet kapni most EU-s raktárról? Csak a gearbest-et találtam. Tudna valaki belinkelni valami kipróbált oldalt?
Köszönöm.
-
bwin88
csendes tag
válasz
marci30
üzenetére
Figyelj arra ha paypallal fizetsz,mert nekem ott bukott be hogy nem volt elég pénz a számlámon mivel ő átváltotta ugy hogy 1000 ft-al többe került az egész,utána sikerült persze 1-2 nap mire feldolgozza a rendszer utána már postázták is.Nekem angliából jön meg a royal mail hozza ide utána a gls futár hozza be pestról.Amúgy olyan 5 max 8 nap az egész ha euból jön

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mármint nem szétbarmolt és még működőképes?
Ötlet?
,akkor bocsi.
Arra lettem volna kíváncsi honnan rendelted,és fizettél e vámot áfát.Mert lehet én is veszek csak Gearbest-nél most nem látok olyat amit EU raktárból küldenének.

Csak USB C-type nincs!