Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Gyereknek vennék HI8-at billentyűvel , ahogy olvasgatom nem rossz kis gépezet.
EU-s 220voltos átalakító van benne vagy rendelni kell azt is ?
EU-s raktárakat milyen időközönként töltik ? mert most nincs
-
ufonauta
aktív tag
Indításkor hangerő le. Így az OS választóhoz jutsz. Itt válaszd az androidot. De közben nyomd az esc-t. Természetesen ehhez kell egy billentyűzet.
Egyébként nekem letörlődött a teljes android. Partíciókkal együtt. Így amíg nincs komoly magyar nyelvű leírás a vissza tételére, addig wines tabletként használom. Pedig most már látom, hogy elférne itt az android is. Mindent feltelepítettem és van még 19 Giga szabad helyem Win 10-en.
-
lacko6
senior tag
hi.
Elakadtam,win 10 telepités után nem indul az android.Csak a logot írja ki.Hogy lehet belépni az android recoverybe?
-
azbest
félisten
Win alatt lehet állítani a skálázást. 150%-on az 1280x800 felbontásnak megfelelő méretűek a dolgok, amelyik alkalmazás támogatja a skálázást, az továbbra is éles és részletes marad. Ami nem támogatja, az picit lehet homályosabb (amit csak azért látni mert részletes a valós látvány).
Android alatt lehet valami codec probléma van, beakad a videolejátszás a mindigtv appban. A vlc app sem tud rendes hardveres gyorsítással működni rajta.
Lehet, hogy tényleg halkabb kicsit. De egy zajos autót persze hogy nem tud beordítani a csipogó a hátulján. Lehet kapni usb-ről tápoló hangszórókat jack dugóval. Vagy bt-vel kihangosítani a kocsi hangszóróival.
-
nimfas
addikt
Win 8.1 alatt HALK.... Android alatt hangosabb.
Win alatt full hangerőn is halk, direkt a gyereknek vettem, hogy a kocsiban tudjon mesét nézni, most adjak rá egy fülest is Wazz?
Nem lehet emelni a hangerőn valahogy?
Win alatt hogy tudjátok használni bill+egér nélkül? Olyan bolhaszar ikonok vannak, pl total commander alatt 10-ből 7x mellényomok
-
krystman
őstag
A Mindig tv app tényleg nem jó Androidon. Viszont használjátok Win10 alól. A wines változata az jó.
-
Threant
tag
Egyébként úgy látom, hogy a hozzászólások jó része azzal foglalkozik, hogy mindenféle új ROM-ot, meg ki tudja mit telepítenek erre a Tab-ra, aztán meg segítséget kérnek, hogy visszacsinálják, valahogy az egészet. Nincs szükség erre. Nekem működik minden magyar nyelvre állítás után, kivéve a fentebb említett TV problémát, de hátha ehhez is lesz hozzászólás...

-
Threant
tag
Ha Windows 10-el kaptad, ne tégy semmit, tedd fel a magyar nyelvet és jó. Az Androidnál is ki lehet pilinckázni a magyar nyelvet, de akkor is megmarad néhány kínai app., amiket lehet törölni. Nálam ezek után sem működik a MINDIG T V pl., két perc után leáll. Gyanakszom, hogy a helymeghatározás lehet valami bennmaradt kínai, vagy nem kezeli jól a memóriát... Egyelőre nem tudom a megoldást...
-
nimfas
addikt
Windows alatt csak nekem tűnik halnak?
Android alatt még nem néztem ma kaptam kézhez... Android - on hogy lehet leszedni a kínai vackokat? Egy Ft megoldja, és nem bassza szét a Windows részt? -
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
jöhetne már a nyalókás frissítés :-/
-
nimfas
addikt
Csak hogy mobilról is egyszerűbb legyen...
-
HPAA
őstag
gps-t teljesen reménytelen használhatóvá tenni benne ? /erre eddig nem is figyeltem oda
/ -
lacko6
senior tag
hali
valaki talált jó árban tempered glass screen Protector-t?
-
azbest
félisten
Kipróbáláshoz gyakori, hogy valamilyen fiókot létrehoztak már a kínai jómunkás emberek. Én nyomtam egy full resetet, ami leszedett minden fiókot és utána úgy indult, mint legelső indításkor.
Persze lehet másik fiókot is felvenni. De ez annyira alap windows ismeret, hogy javaslom nézegess valamilyen általánosabb tutoriált a win használatáról. Sok ilyen cikk szokott születni minden új win megjelenésekor.
-
BerzyHi
csendes tag
Sziasztok!
Még vásárlás előtt vagyok. és szeretném segítségeteket kérni!
A tablet windows részén alapból ad neked egy microsoft fiókot? Vagy Regizni kell?
És ha bedob egy fiókot alapból, kilehet jelentkezni hogy a saját microsoft fiókomba lépjek be?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Vagany
őstag
válasz
Analytikind
üzenetére
-
qantum
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Én is megvárom a pro-t.
-
Freerod
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki küldeni egy double driverrel lementett driver listát a CHUWI HI8 -as
tablethez, WIN 10 -es rendszerhez?
Újratelepítés után nem látja az érintő képernyőt.
A neten található driverek nem telepíthetők. -
HPAA
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
ez igaz , kevertem a 10essel , annak nov 6.-át láttam valahol
tanácstalan vagyok ez esetben , karácsony előtt amúgy is megbolondul minden , csúsznak a postával heteket
-
HPAA
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
bízom benne , a korábbiakat nem követtem, most kapcsolódtam be , csak egy gondolat volt , hogy kivárom az újat
nekem mind2re szükség lenne , de akkor novemberben még korántsem biztos ,hogy így tudnám használni? -
-
Vagany
őstag
-
pityu8
tag
-
M0Dair
senior tag
Megint Out of Stock GearBesten a Hi8-as, pedig ahogy látom ma 90 dollcsi volt EU raktárról reggelig.

[link] -
-=Szabi=-
tag
-
Druss
tag
Na ma szerencsésen megkaptam a Hi8-at az eu-ból a DHL hozta. Nem kellett se vám se semmi tényleg onnan jött. A windowst és az androidot magyarosítani kellett. Megy az ismerkedés ezerrel eddig nagyon tetszik

-
azbest
félisten
Nálatok is különbözik a wifi mac címe androidon és windowson?
Androidon 00:09:4c:xx:xx:09
Win10en 00:21:4b:xx:xx:d5Érdekes, ha be van égetve valamelyik rendszeren fixre, akkor másoknak is ugyanaz lehet.
-
pumpedlix
tag
1 napja érkezett a csomag, igaz Magyarországról, a 220volt.hu jóvoltából 42 ezer magyar forintért.
Táblagépen gyárilag Windows 10 és Android 4.4.4 (cyanogenmod).
EU töltőfejet elfelejtettek csomagolni mellé.
Windows 10 gyorsan elvégzi a szükséges beállításokat és már használható is.Android szerencsére kínai nyelven indul így gyorsan megfejtve azt magyarra állítottam.
Igazából ez a része érdekel jobban
6.74 GB a szabad hely
ezt gyorsan teletöltöttem:NFS No limit - valami katasztrófa képminőség, pedig maga a játék bejönne
NFS MW: kiváló képminőség de az fps változó
Real Racing 3: extra gyönyörű képminőség, meglepett mert röccenés nélkül fut.
Tavaly egy Galaxy Tab S8.4-en próbáltam ott siralmas volt a kép és nem is futott szépen,
meg is lepődtem. azon is, ezen is.
Modern Combat 5: nagyon jó képminőség, gördülékenyen fut,
és még maradt kb 1,5 GB szabad helyem.Játék közben nálam is jelentkezett a mások által említett thermal problem és hogy leveszi a fényerőt de ez sikertelen volt mert alapból 20%-ra volt állítva.
Hozzátéve nagyon melegszik játékok közben, volt pár tabletem de ez viszi a forróság pálmát.Akksin gyári töltés volt 79%-on ezt 2 óra tömény nyomkodással sikerült 15%-ra levinnem.
-
HPAA
őstag
üdv
Chuwi Vi8 Ultra Edition,és Hi8 közt mi a különbség ?
szándékozom rendelni
esetleg valaki tud kuponkódot valahol? ,írták itt korábban
-
-
qantum
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Nem nagyon fogják olcsóbban adni,mert akkor a simát nem veszik meg.
-
-=Szabi=-
tag
win és droid is gond nélkül felismeri, zenét, videót stb gond nélkül lehet rá rakni, csak az appokat nem engedi átmásolni, a 64 gigás kártyámon 58,23giga szabad helyet lát, ez így nagyjából rendben is van

root-ról vannak videók youtube-on, bár a kommentek rész nem túl biztató.. :-/
szerk: a GL to SD(ROOT) app-al úgy tűnik elég sok app fájlt átrak a kártyára root nélkül is
-
-=Szabi=-
tag
megjött a kártya.. tény hogy nem olvastam utána, de most ez így egy kicsit csalódás.. nem lehet az appokat átrakni a kártyára.. úgy tűnik előtte rootolni kell a droidot és utána egy app-al szórakozgatni :-/
-
regener
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
+ az előlapi kamera is 2Mpixeles lett az 0.3 helyett.
-
qantum
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Az kb. 120 $ lesz eu raktárból?
-
qantum
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
A pronak csak a procija jobb?
-
qantum
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
win.10 es változat is létezik? A pro mikorra várható,érdemes várni (karira kell előtte ide kell érnie)?
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Végig olvastam amit írtatok,én is vennék a gyerkőcnek. Most hol érdemes megvenni ahol van paypal,nem Kínából jön,tehát nincs vám?
-
-=Szabi=-
tag
Szépen gyorsan és stabilan megy minden, én hibát, kikapcsolgatást stb. nem tapasztaltam.

Még nem sikerült kiakasztanom semmivel, főként a droidot használom, billentyűzet és egér nélkül nem túl kényelmes a win asztali nézete, a tabletes verzió csempéit meg nem szeretem.

Kártya elméletileg holnap jön szlovák webshopból.. illetve holnap megyek bubis tokért meg plusz 2A-s töltőért.
Néhány játékot kipróbáltam droidon, érdekes hogy pl. az NFS:MW, RR3 brutálszép, az NFS
L-ben már nem találta meg, hogy milyen beállítás kéne a tabhoz (pedig ugyanazok csinálták mindhárom játékot) , így valami low közeli csúnya beállítást használ és nem bírom ráerőltetni hogy szebb legyen, pedig a vas bőven bírná szerintem. :-/Win-en letöltöttem a Steam-et és kipróbáltam a SW EaW-t , de bill nélkül nemigazán játszható, így a win-es gémerkedést még nem erőltettem, maga a játék amúgy high-on játszhatónak tűnt

Egyetlen igazán apró furcsaság, droidon hogy a zárolási képernyőnél az óránál a dátum melett mindenféle furcsa számok jelennek meg néha, még nem jöttem rá hogy mi akar lenni, de vasárnap pl. V betűt írt ki, most meg 11-et.

-
-=Szabi=-
tag
Igen, így jött nekem is, szerdán rendeltem és szerdán ideért, nem volt rá vám mivel tényleg EU-ból jött EU-ba.

nálam így nézett ki
Szerda, Október 21, 2015 Helyszín Időpont Csomag
9 Kézbesítve - átvevő: <Signature>: -- Aláírás-- Budapest
8 Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY
7 A küldemény megérkezett a DHL <Service Area> elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARYHétfő, Október 19, 2015 Helyszín Időpont Csomag
6 Küldemény elhagyta a DHL <Service Area> kiszolgáltató részlegét GATWICK - UK GATWICK - UKszerintem ma elindul a tiéd is és szerdán délelőtt megkapod, hozzám reggel 8kor ért Pesten

bekapcsolás után nálam aktiválni kellet, hotmail címem megadtam és ráböktem az aktiválás gombra és készen is volt, droid is azonnal könyörög a gmail címért

-
Snoop27
őstag
Van meg valakinek olyan problemaja a tablettel (android alatt), hogy magatol ujra indul 5 mp-enkent s csak az intel inside szoveg jelenik meg? Neha meg az sem, csak a kek es fekete hatter valtakozik s csak az ujrainditas segit. Nem tudok ra jonni mi lehet a gondja
-
danih
veterán
Elvileg pont az a lényeg hogy az EU warehouse-ba kerülés előtt van elvámolva ha jól értem a rendszert és neked már nem kell vámot fizetned... Azért írd már meg itt majd mi lett a vége.
Ezeken mind aktivált licensszel jön a rendszer, legálisan, nem kell külön OS-t venned hozzá. -
Druss
tag
Nyugtassatok meg, mert a másik topikban váltig bizonygatják, hogy van áfa és vám. 21-én rendeltem a gearbest eu warehouse-ból egy Chuwi Hi8-at. Kértem minden extrát gyorsítottat és biztosítást is. Nyomkövetés alapján a dhl hozza potosan ugyanazt az utat mutatva mint -=Szabi=--nak volt (ha jól emlékszem). itt tart most. A windows 10 ami rajta van rendes hivatalos rendszer? Vagy nekem kell aktiválni? Ha igen akkor hogy? Mint szűz gép van valami javaslat, hogy első lépéseknél mit érdemes megcsinálni mentés stb. Úton van még hozzá egy tok, fólia és egy 32-es sd kártya. Remélem jó vásárt csináltam 80 dodoért. Még nem volt tabom sose. Bármilyen javaslatot szívesen fogadok.
-
lacko6
senior tag
Hogy nem bing-es,de addig eljutottam hogy ha 8.1 van rajta gyárilag akkor frissíteni kell 10-re és úgy lesz csak aktiválva.Ha 10 van rajta akkor mehet a win 10 pro x86 clean install és akkor aktivált lesz.
Akkor érdemesebb win 10 el venni mint 8.1-el,vagy csak az elején kell frissíteni és utána mehet a clean install win 10? -
-=Szabi=-
tag
Néhány nap tapasztalatai alapján.. imááádom

A Chuwi-s tok nagyon jó, bár nézegetem, hogy kéne rá még talán egy bubis tok is, hogy amíg hátizsákba van, nagyobb legyen a biztonság érzetem.

Win-hez majd idővel kéne külön kékfogas érintőpados billentyűzetet, vagy egér, illetve 64gigás kártya. Nektek mi a tapasztalatok, mi vált be, mi nem?
-
lacko6
senior tag
Hi.
Erre a verzióra (Chuwi Hi8 8 inch Android 4.4 + Windows 8.1 Tablet PC) felmegy az asztali win 8.1és a 10?
-
hardline
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Én is ezt néztem meg először, hogy meddig tart az elővétel... Ebből így jó ha decemberre lesz eu raktár. Akkor meg javában megy a vásárlási láz mindenkinél, a szállítási idő meg csak nő a végtelenségig.
Black friday lesz ebből, már ha eddig húzták.
-
Threant
tag
Sziasztok!
Nekem pár napja jött meg a tab, w10 + android verzió. Minden nagyon szép és jó, viszont azt vettem észre az androidnál, hogy a video stream konkrétan a MindigTv és a DigiOnline app kb. 2-3 perc után megakad és nem megy tovább. A wifim jó, hiába állítgatok bármit az android beállításokban semmi változás. A régi Nexus 7-en tökéletesen működik mindkét app, ezen meg nem. Tapasztaltatok már valami hasonlót? Mi lehet a gond és a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

L-ben már nem találta meg, hogy milyen beállítás kéne a tabhoz (pedig ugyanazok csinálták mindhárom játékot) , így valami low közeli csúnya beállítást használ és nem bírom ráerőltetni hogy szebb legyen, pedig a vas bőven bírná szerintem. :-/