Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Egy NYENYI-t futtatam, a C:\windows\system32-ben lévő config.nt-ben írtam át egy sort, illetve az autoexec.nt-hez hozzáírtam egyet. Ezeket visszacsináltam. NYENYI-t elimináltam.
Valamint felinstalláltam egy dosboxot, azt azóta uninstalláltam.
Futtatam ad-aware-t, illetve online víruskergetőket, de nem találtak semmit. Én meg elkezdtem egyesével kilőni a futó processeket, de az sem segített. Három ablakot feldob, hogy Access violation, aztán kilépni se lehet, mert a cancelre is ezt ismételgeti.
christv.log-ban nincs semmi gyanús, bár szerintem ez a másik felhasználó alatti normális futást jegyezte meg.
Eszközkezelőben is megy minden. -
lesaux
veterán
Az ótvaradék program (legalábbis kinézetre) a WinFast PVR2, de azzal legalább működik. Csak ne kellene a ronda ikont bámulni a jobb alsóban.
A WF_RemCtrl viszont továbbra se megy. Beállítottam a VOL+-, CH+- gombokat (Virtual Key ugye, majd a details után a Virtual Key-ben Left, Right, Up, Down), majd a biztonság kedvéért a CH1- hez hozzárendeltem az 1-es számot. Nem csinál ez semmit se. -
lesaux
veterán
Hehe. Téged láttalak az egyik fórumon, gondoltam is, hogy megkereslek priviben.

Pl. a WF-RemCtrl settingjeiben mondjam azt, hogy a ChannelUp-ra nyomjon felfele nyilat? Ez megvolt, de nem csinált semmit.
Most valami winfasztos ótvaradék, ronda ikonnal megáldott programmal megcsináltam, a gombok java része él, a kevésbé lényegesek nem. Pl. a kikapcs gombra teljes képernyőse vált meg vissza.
Ja, a PIP csak úgy működik, ha egyik ablakban lejátszás fut? Tehát olyat nem tud, mint amikor egy tévékészülék van PIP-pel megáldva? Tudom, RTFM, de azért légyszi, valaki!
Szerk.: azt pont nem írtam, hogy köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest