- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Aktív témák
-
kuato
tag
-
kuato
tag
Ehhe. Az a fura dolog történt, hogy levettem a lapot, hogy megnézzem a csavarok alatt sérült-e a festés. Nem sérült, mondjuk a csavar járatban látszik kicsit, de kívül a felület sértetlen. Ellenben belenéztem a házba és rájöttem, hogy ezt a hányinger kábeldzsungelt mégsem kéne reklámozni Szal szánom-bánom, de tárgytalan a dolog Későn érő típus vagyok
-
kuato
tag
Megnyugodtam. Már azt hittem, vmi hűtési gondjaid voltak, nekem azért nem ajánlotta egyik ismerősöm, akinek plexis háza volt. de ezen van szellőző. Egyébként nagykerből 7.200.-ért tudnék szerezni, és azt is tudom, hogy 1az1ben szeretnéd. De azért megnézném képen, hogy mennyire karcos. Olcsón sem kellene nagyon gány cucc, ezzel gondolom te is így vagy. Egyébként érdekel a dolog, gondolkodom plexin elég erősen
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest