Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ott ott
(#21322) TeeJay
Ez kivételesen Origos komment volt, ahol egyébként a leggyérebb IQval rendelkező "barmok" kommentelnek. De ez frappáns volt.Visszatérve, merem remélni hogy este 6ig azért helyrejönnek a dolgok, mert fontos lenne hogy menjen a net. Ha nem fog menni, akkor azért remélem lenyelnek pár méteres kénkerest. De az hogy nem tudják órák óta mi a hiba, az tényleg erősen súrolja a vicc kategóriát...
-
Zirowe
nagyúr
Sosem volt semmi gondom a publikus torrentekkel, a legfrissebb cuccokkal el szoktam érni az 1,8m-et!
De ezek is jól jönnének, 5-600körül, csak nem sikerül jól beállítanom,és egy idő után visszaesik 100 alá..
Osztok én vissza, csak amikor nekem 40el jön,nehogy már 200al menjen felfele!
Mininova és pb-vel sosem volt bajom,mindig mindent megtalálok és jön rendesen, csak ezeke a hülye beállítások nem mennek most!
Tudna vki egy jó beállítást írni? -
FefeeX
veterán
jöhet nekem is í fórum link, mert a hazugságokra jó lenne már reflektálni...
Aszongya 18 és 23 közt korlátozzák a p2p-t... Megkérdezném tisztelettel, hogy az utorrent alkalmazás miért van 10/10 kilobájt korlátozva titkosítatlan TCP kapcsolat esetén 24/7 ? Csak mert amit ír az egy ratyi nagy hazugság... -
^Clown
addikt
Ehhez csatlakozom én is. utorrent 1.9 beta még mindig a legjobb megoldás, de közel sem tökéletes. Chello Golddal (20/3) a max sebességem 1000kb/s, de ez gyakran lecsökken 50kb/s-ra, nagyon ingadozik, sosem stabil.
Kérdés: mennyi a Goldnál az adatkorlát? 300Gb egy hónapra, 3 hónapra 750Gb? Vagy ez már változott?
Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest