Keresés

Aktív témák

• eight

senior tag

válasz saguaro #14859 üzenetére

"tegnap óta?" :))

UPC-vel évek óta nem lehet játszani semmit, ez egész Európában minden országban köztudott, őszintén mondom nem tudom hogy most miért csodálkozol. Ne érts félre együtt érzek, én is legmagasabb szintem próbáltam tolni, de pont amiatt hagytam a francba az egészet, mert a válogatott és kupameccsek idején (vasárnap esténként vagy hétköznap 21:00-kor, stb) nincs "jó" net a UPC-nél.
    Csak jót akarok neked, ezért szólok hogy ne idegesíts magad rajta, mert soha nem fog változni, akárkivel is beszélsz vagy hívsz ki. Lesznek napok, hetek, esetleg (ha mákod van) 1-2 hónap amikor már majd azt hiszed hogy most megjavult, de pont mikor már elhiszed és használni kezdenéd akkor fog majd megint szarrá menni a legfontosabb pillanatban.
    Hajnalban játsz, az a tuti, vagy csak alibiből ugrabugrálj public szervereken (ahogy én is néha), ahol nem hagyod cserben a csapattársaidat a szar neted miatt.
    Egy rakás fórum van szerte Európában (holland, lengyelt, osztrák, stb) ahol több ezer játékos évek óta ugyanezzel szop, ők is már megpróbáltak mindent, írtak helyi adminnak, központba, cégvezetőnek, mindenhova. Ha csoda történik, és meg is csinálják akkor se fog sokáig tartani, ez egyszerűen nem arra való amire használni akarod

Szerk.: Ez van ;) , tölts inkább le valamit ha szoktál, arra nagyon jó :K

Aktív témák

Hirdetés