Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• eight

senior tag

válasz Mr.Skynet #14486 üzenetére

Amit te vázolsz az inkább a server-kliens kapcsolat mind a p2p. A torrentezésnél igen is fontos hogy legyen seeder, hogy akkor amikor neked van szükséged valamire a másik "segíteni" tudjon. És általában pont hogy a seed serverek azok amik nem osztanak tovább mint pár nap.
    Annyi klasz régi evek óta seedelt dolog van amit csak torrentel lehet elérni, szinte fel sem lehet sorolni.
    Nekem például egyszer elveszett nagyon sok játékom telepítője (nagyon sokról van szó), amiket nem tudtam volna visszaszerezni ha nincsenek azok az emberek akik valahol a világban 6-8 éves játékokat seedelgetnek, hátha valaki egyszer le akarja majd tölteni.valamelyiket. Egyszerűen mindent megtaláltam, pillanatok alatt lent volt ami kellett, és csak a CD-KEY-re volt szükség hogy megint működjenek.
    Ezért van az hogy nekem is van kb 1 terra dolgom amit nem törlök le, hogyha kapok a tracker-től egy levelet hogy valakinek kell valami, akkor visszonozni tudjam a segítséget.

Aktív témák