- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14486 üzenetére
Amit te vázolsz az inkább a server-kliens kapcsolat mind a p2p. A torrentezésnél igen is fontos hogy legyen seeder, hogy akkor amikor neked van szükséged valamire a másik "segíteni" tudjon. És általában pont hogy a seed serverek azok amik nem osztanak tovább mint pár nap.
Annyi klasz régi evek óta seedelt dolog van amit csak torrentel lehet elérni, szinte fel sem lehet sorolni.
Nekem például egyszer elveszett nagyon sok játékom telepítője (nagyon sokról van szó), amiket nem tudtam volna visszaszerezni ha nincsenek azok az emberek akik valahol a világban 6-8 éves játékokat seedelgetnek, hátha valaki egyszer le akarja majd tölteni.valamelyiket. Egyszerűen mindent megtaláltam, pillanatok alatt lent volt ami kellett, és csak a CD-KEY-re volt szükség hogy megint működjenek.
Ezért van az hogy nekem is van kb 1 terra dolgom amit nem törlök le, hogyha kapok a tracker-től egy levelet hogy valakinek kell valami, akkor visszonozni tudjam a segítséget.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest