- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
attilav2 #2211 üzenetére
Megkérdezhetem melyik országban laksz? Magyarországon pl. kötelező mindenhez a bankszámla, nem csak fizetésekhez, hanem még segílykéhez is, a tranzakciós adó miatt, zsebbe már senkinek nem lehet semmit sem fizetni. Ugyanez van itt kint Angliában is. Azért nem értem, hogy te hogy vagy meg bankszámla nélkül.
Igaz most én is bankszámla nélkül vagyok, mert lakcímhitelesség bizonyítása nélkül egyelőre elutasítanak az angol bankok, itt kint nincs lakcímkártya vagy központi lakcímnyilvántartás és jogosítványom sincs még, pedig arról elfogadnák a lakcímet. Addig egy magyar ismerős angol bankszámlájára utaltatom a fizetést, de már kínlódok így is, mert nem tudok online venni semmit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
attilav2 #2202 üzenetére
Ja az ubuntus amd driver linkje lemaradt
[link]
Valahogy el kellene érni hogy az AMD az Arch csapatának nyújtson technikai támogatást hogy működjön Arch alatt (aztán chakrára is portolhatóak a módosítások) zárt driverrel a video gyorsítás, meg legyen hivatalos arch csomag. Az arch mára egy elég kurrens disztró lett nemzetközi szinten szerintem elég sokan használják, és az amd-nek ezt figyelembe kellene vegye. -
BoB
veterán
válasz
attilav2 #2153 üzenetére
Downgrade nem annyiból áll hogy pacman.conf- ban letiltod a csomagot, az csak annyit tesz hogy ahoz nem fog nyúlni.
Le kell tölteni az az xorg-ot amit fel akarsz rakni, majd felrakod pacman-el.
Vagy ha megvan még az előző a pacman cache-ben, onnan is fel tudod rakni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest