Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

válasz McSzaby #675 üzenetére

Fstabban felcsatoltam az ntfs hddt.mondjuk a te irasodban az utolso ket ertek 1 1 ez valami dump meg valami masik( most telorol vagyok...) na azzal a beallitassal mar bootkor hibat irt ki.aztan archwikin neztem es 0 0 ra raktam most nem ir hibat. masik meg samba kapasbol el sem indult mert a cikkböl kimaradt hogy meg mielött jönne a telepitese a sambanak vagy az inditasa letre kell hozni a /etc/samba/smb.conf ot aztan masolni . es csak ezutan inditani. de ezt is csak archwiki utan tudtam meg addig meg 20 percet vakartam a fejemet miert nem indul a samba. most felre ne erts ez nem tamadas csak picit reszletesebben is leirhattad volna mit hogyan mert ez most olyan felbehagyottnak tunik. belatom nem vagyok nagy linux guru söt... de azt gondoltam ha követem a leirasod sikerul kb 1-2 ora alatt összeröffenteni az egeszet. föleg a samba config erdekelne mert ahogy leirtad szamomra ertelmezhetetlen. az odaid oke hogy mas az eleresi utja a lemeznek nade a többi ertekhez milyen parametereket kell. tudom van leirasa sambanak. szoval ha tudnal( natok) segiteni megköszönnem vagy esetleg kicsit szerkeszteni a cikket. meg az is erdekelt volna pl vogy a biosban miket allitottal az alaplapon. pl nekem alapbol olyan hangja volt a kis ventinek .aztan allitgattam rajta de erdekelne te hogy allitottad be. pl achi sem volt alapbol bekapcsolva meg ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák