- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Köszi. Többféle variációt is láttam már. 12/16/16/32 most a legutóbbi.
#93 worxland: Különböző források mást és mást írnak. Meglátjuk. Keveslem is a 8GB-ot. Persze vissza lehet venni a textúrákból. Én 16GB-ot kifuttattam már 2.5K-n
Meglátjuk mi lesz a vége.
Talán ez jó lesz:
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Az AMD-nél idegeskedtek! Ezért borult minden! Lehet kapni vagy sem, irreleváns! Az AMD olyan szintű lemaradásba került, hogy az hihetetlen! Igaz nem tudjuk a fogyasztási adatokat, de szinte mindegy is, mert a teljesítménykülönbség akkora, hogy a fogyasztás mint olyan semmit, sem fog számítani. Az ára? Nos az majd beáll, várni kell. Ennyi.
Az nvidiánál gondolkodnak, kihasználják az AI-ban rejlő lehetőségeket, maximálisan. Az AMD meg AI demokat tol, de minek. Használni kell. 90 milliárd tranzisztoros lett a csúcs black úgy, hogy alig 15 milliárd tranzisztorral több mint a 90-es ada. Közben tempót dupláznak. Próbáld már meg értelmezni ezt az ugrást. Korábban a seggüket a földhöz verték, ha a tranzisztorok duplázásával tudtak tempót duplázni épp egy nv-s nyilatkozta, hogy az csak álom, ma meg... Nem szeretem ezt a vállalatot, de emelem kalapom az előtt amit technológiai fejlesztések terén művelnek.[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- ryzen 5 1600x six core am4
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest