- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Persze, hogy nincs még belőle, hiszen most jelentették be, és az OEM változatok még el sem jutottak a piacra, nyilván 1-2 hónapon belül ez máshogy lesz, kérdés, hogy addigra egyáltalán be lesznek-e jelentve a versenytársak. Értem én a használtat is, de azt nem mindenki szereti.
-
villamos
őstag
Egy óriási probléma van a B580 -nal, hogy nem nagyon lehet kapni. Eddig csak néhány szerencsés jutott hozzá, a többiek várnak, ki tudja meddig. Még nagykereskedők sem tudják megmondani, mikor kapnak új szállítmányt.
Persze idővel az ellátási problémák megoldódhatnak (ha éppen törekedik rá a gyártó) de addigra a konkurencia is feltehetőleg kijön a saját megoldásával.
Ha meg most azonnal kell budget VGA, akkor irány a használtpiac, egy RX6700XT nagyjából 80 -ért zárójelbe teszi az egész emlegetett triót, (fun fact: akár "régebbi" CPU -val is). -
omfgk
veterán
Ugyanannyi mint a 4060.
Persze ezt ár/érték arányban lenyomta launch day, de most már látjuk ,hogy csak erősen zárójelesen.
Vagyis magas minőségű beállítások mellett, kisebb fps értékeknél.
Viszont ha valaki 75-90-120 fps-t szeretne, így vagy úgy (felskálázás, alacsonyabb beállítások, vagy szimplán 1080P), akkor már más a helyzet.
És a Multit még nem is láttuk.Day 1 review-kat úgy tessék nézni mintha ott lenne zárójelben mögötte ,hogy full gpu limit mellett érvényes számok.
Jó vga ez most, Forzázni például. Ott nem lesz gond.
Egy MFS-ben halálra van ítélve. Mármint nem top procival.
9800X3D-t tessék venni B580 mellé akkor még az MFS se lesz gond. -
mad823
őstag
Budget gépbe nem opció? De ha valaki azért szeretne egy dGPU-t, mert néha egy kicsit játszik (nyilván nem a legújabb játékokkal és nyilván nem négyszámjegyű FPS a lényeg neki 8K-ban), akkor jelenleg a B580-4060-7600 vonalon tud válogatni, ebből pedig a B580 a legújabb és legolcsóbb, ráadásul az A sorozat kezdeti driver problémái okot adnak a reményre, hogy tud ez még tovább gyorsulni.
-
Igen olyasmi van mögötte. Állítólag a driverük még inkább IGP-re van optimalizálva ahol a CPU ra nagyobb teher jut.
Nálam okosabbak olyamiket írkálnak, hogy ezt nem lehet gyorsan megoldani, alapoktól kell optimalizálni és ütemező/ parancsmotor probléma.Nem értek hozzá ennyire. Mi az igazság majd kiderül.
7600 mellé már bátran vehető,de az azért nem budget kategória. Ez nem jött jól az Intelnek. -
wwenigma
Jómunkásember
& omfgk
Megneztem, latszik hol fogy el a proci egyes játékokban és egyes jatekokban meg érdekesmód nem. Inkább tűnik driver-optimalizálatlanságnak amin lehet dolgozni mint egy másféle javíthatatlan problémának. Nem tenném a kést a nyakára ennyire, max jelenleg ezt meg kell jegyezni ha valaki kérdez a kártyáról.
-
omfgk
veterán
Gondoltam ha kívülről fújod a 2600-at, akkor ez is megvan.
Egyébként ott se az volt a konkluzió ,hogy akkor csak a 2600 gyenge mellé, hanem szimplán a 2600 gyenge mellé és több adat kell.
Ebből csináltad azt ,hogy akkor nem kell lassú procit használni és
Dobozán is rá van irva Intel gen10/Ryzen 3000 vagy magasabb.Igen, az a Ryzen 3600 is kevés lesz. Sőt az 5600 is kevés lesz proci igényesebb single játékokban. Multiban meg pláne.
Warzone és társaiban úgy fog pofára esni a B580, hogy nyekken, ha nem top proci lesz mellette.De ismét nem tudom miért kellett idejutnia a párbeszédnek onnan ,hogy
várjuk meg az Intel válaszát a driver overhead-re
Úgy látszik nem lehet megvárni. -
wwenigma
Jómunkásember
Ami abban nyilvánul meg hogy a lassú proci nem hajcsa ki a kártyát? Nem kell lassú procival használni... R5 2600 - 2018.04 Mint amikor a GTX1060/1070-em csak malmozott akkori FX8320 mellett.
Dobozán is rá van irva Intel gen10/Ryzen 3000 vagy magasabb.
Ettől még reszelhetnek rajta.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Én csak azon filóztam, ha most szinte kimaxolták a tápellátást az 5090 tekintetében, hogy alakul a következő generáció. Új szabvány nem lesz annyi idő alatt. Nagy dolgok lehetnek még a fiókba, ha ilyen nagyvonalúan ellövik az 50 %-os fejlődést.
-
mad823
őstag
GPU fronton érdekes lehet, hogy legalább elméletben mutatnak-e B580 konkurenst. És ha nem, akkor addig száguldani fognak-e az Intel eladásai vagy épp ellenkezőleg, mindenki kivárja az alsó polcos Nvidia és AMD GPU-k bejelentését/megérkezését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest