Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
szerintem el vagy tévedve. Én valószínűleg széttépném a papírt, válaszra se méltatnám. (Anyósomat is megtalálták egy fél éve, egy olyan maszlaggal, hogy fizesse ki azt a büntit, ami még az ő tulajdonlása előtt keletkezett, küldött nekik egy levelet hogy hagyják békén, egyébként lépjenek kapcsolatba az ügyvédjével, azóta semmi, pedig elnézném a mamát a bíróságon
) Ebben az esetben is a Centrumnak kell bizonyítania hogy te ott voltál, márpedig nincs auditált rendszerük még, egyetlen pert se nyertek. (tudtommal)"Gondolj bele, évente 10szer eljátszák veled az már 65.000 HUF és az nem kis pénz... szerintem."
Ehhez az eseményhez rendeljünk hozzá egy valószínűséget, ami 0, aszerint kezeljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ebben az esetben is a Centrumnak kell bizonyítania hogy te ott voltál, márpedig nincs auditált rendszerük még, egyetlen pert se nyertek. (tudtommal)