- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
szerintem el vagy tévedve. Én valószínűleg széttépném a papírt, válaszra se méltatnám. (Anyósomat is megtalálták egy fél éve, egy olyan maszlaggal, hogy fizesse ki azt a büntit, ami még az ő tulajdonlása előtt keletkezett, küldött nekik egy levelet hogy hagyják békén, egyébként lépjenek kapcsolatba az ügyvédjével, azóta semmi, pedig elnézném a mamát a bíróságon
) Ebben az esetben is a Centrumnak kell bizonyítania hogy te ott voltál, márpedig nincs auditált rendszerük még, egyetlen pert se nyertek. (tudtommal)"Gondolj bele, évente 10szer eljátszák veled az már 65.000 HUF és az nem kis pénz... szerintem."
Ehhez az eseményhez rendeljünk hozzá egy valószínűséget, ami 0, aszerint kezeljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Ebben az esetben is a Centrumnak kell bizonyítania hogy te ott voltál, márpedig nincs auditált rendszerük még, egyetlen pert se nyertek. (tudtommal)