Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Szia!
Nekem Asrock lapban 112fsb-n viszi stabilan prime95-öt, de 113on is viszonylag sokáig elvacakol vele. (114-en sz@rik a fejemre, igaz nem tunning lap, szal ilyen hogy + fesz. felejtős..). 10hsz-sal feljebb olvashatod, hogy 3GHz-en ment és biztos van ami tud többet, de hogy én is használjam már végre ezeket az idegesítő közhelyeket sok függ a laptól, procitól és ezekhez kapcsolódó szerencsédtől.
((azt hiszem amikor ez a prockó még a ''fő'' gépemben ketyeget IS7es lappal szintén tudott többet, de akkoriban nem nagyon tuningolgattam még és nem is emlékszek már az eredményre))
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest