Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katicza
tag
Fricskát kapott a Yettel a konkurenciától: [link]
-
Katicza
tag
Nem tudom hogy vagy vele, de én ugyanezt végigcsináltam, mármint azt, hogy egyszerre néztem a voda yettel tv-t. Nagyon sokat hasonlítgattam össze, és nem egyedül több emberrel és mindenki véleménye az volt, hogy sokkal szebb képet ad a yetel tv. Én február óta nézem, és semmi problémám vele. Örülök, hogy kidobtam a vod/upc szolgáltatót az életemből. Nagyon sokat szenvedtem tőlük. A yettel tv nekem nagyon bejött.
-
Pannonos
csendes tag
Amennyiben még valakinek nem tűnt volna fel
LG Os-ra Megjött a Yettel Tv app
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Besokkaltam a telekomtól, kell helyette valami más. Jól gondolom, hogy a Yettel Tv a mobilhálózatukon megy, és nem kell bevezettetni a kábelt a házba?
-
dropi
senior tag
Én április eleje óta használom, és a gyorsasággal nincs bajom, de a minőség az valami kritikán aluli. Lehet szidni a Vodát, de itthon messze övék a legszebb kép. A yettel tévé meg valahol a sor végén kullog. Én egy 55-ös tévé nézem, de a HD-nek mondott sportcsatornák köszönő viszonyban sincsenek a többi szolgáltatóval. Múltkor direkt kipróbáltam, Kodiban néztem az M4-et, hát ég és föld a különbség. Maga a cucc nem lenne rossz, a külön sport menü jópofa, csak 2 kb/seckel nézni a 3x2 pixelt rohadtul idegesítő.
-
Ginbo
csendes tag
Digi optika van, gigabit, nem sávszélesség probléma.
Nem az én előfizetésem, így nem panaszkodom.
Minél kisebb a képernyő méret, és minál távolabbról nézed annál elviselhetőbb a kép.
32colos tv-n, laptop kijelzőn nincs is baj vele.
Nálam, ahol nagy a képméret, és a kijelző meg is tudja mutatni akár a 40Megabites bitrátával és a 70Megabites bitrátával rendelkező videó közti különbséget is, sajnos a yettel tv minősége siralmasan gyenge.
Van összehasonlítási alapom bőven. digi kábel és műholdas vétellel is rendelkezem. Sajnos ez a tendencia, hogy a minőség semmit nem számít itt magyarországon. A digi is harmadára vette vissza a tv szolgáltatásának a bitrátáját nem olyan régen. Műholdon a szabadon fogható német csatornák közül elég sok csak 720p-ben sugároz, mégis magyarország legjobb képminőségű fullhd adását is messze túlszárnyalja képminőségben. -
-
Ginbo
csendes tag
válasz
donjohnson #85 üzenetére
Szia, a box verzió van rajta. A szolgáltatás egész jó azzal nincs baj, csak a képminőség siralmas.
-
Ginbo
csendes tag
Látom nem túl aktív már a topik, de azért leírom, hogy akit érdekel tudja milyen a minőség.
85 colos tv-n (Sony X95 széria) eszméletlen ronda nézhetetlen a minőség! A digi kábeltévé, amit butálisan lebutítottak 4500Kbit-re, kétszer olyan jó, mint a yettel tv! Sávszélesség amit használ a yettel tv 600-800kb/s HD adásnál! Aki minőséget akar, véletlenül se! -
donjohnson
addikt
válasz
szaboi6512 #81 üzenetére
lan kábelt dugtál a tv-be vagy wifi-n csatlakozol?
ha wifi-n vagy, akkor próbáld meg kábelen csatlakoztatni a nethez. én azt vettem észre, hogy ha van egy kis zavar a wifi-ben és megakad akkor utána nem folytatja. kábelen viszont jó, nem akad meg soha. -
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #79 üzenetére
A lejátszás persze, hogy nem akad mivel az natívan megy azaz hardveres gyorsítással.
Az app felületéhez viszont CPU kell elsősorban.
Nálam TCL-en az app felülete siralmas. Mindenre várni kell. Az animáció is akad. Shield+Ugoos pároson szépen megy az app felülete is. Semmi akadás vagy várakozás. -
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #77 üzenetére
Na akadozó akkor eleve kevés az erőforrás.
Nekem is a TCL TV-n akad, lassú az app. Azon kínszenvedés használni. Ugoos-on és Shielden viszont tökéletes. -
Sword
őstag
Ha valaki Google Chromecast Ultra 4k-nál belefut abba, hogy a kód és a QR kód üres telepitsékor, akkor megoldható talán úgy, hogy először az elfelejtett jelszó / angolul sign up
menüpontot elinditja, majd vissza a bejelentkezésre. Így vmi átkattan és megjelenik a kód és a QR kód a linkhez.
-
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #74 üzenetére
Ez a smart hun nem a Yettel hanem Samsung specifikus izé.
-
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #71 üzenetére
Tudom de a stream az ugyan az. Sőt a stream címét még csak nem is az app tárolja hanem minden app indításnál lekéri.
Ezért javasoltam egy gyári visszaállítást. -
Sword
őstag
Én a full Voda-s csomagot (2 napja mondtam fel, hóvégén jár le a hűség) kukázom. Abban mondjuk patika a TV szolgáltatás valóban.
Irodanet pro / otthonnet pro 5g + yettel tv combo lesz egyelőre.
TV minőségért aggódom, neten ránéztem a Spiler 1-re, az aggasztott, általában sportot nézünk, más nem érdekes számunkra. -
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #65 üzenetére
Esetleg van valami összefüggés a csatornák között?
Android TV-n hibátlanok a stream indulások. Azonnal indul az összes.
Esetleg a TV-d nem szeret valamit a streamekben.
Először úgyis egy rendszervisszaállítást javasolnának és igazából én is mivel okozhat ilyen jelenséget a fw beakadás. -
válasz
szaboi6512 #63 üzenetére
De ugye ezt a Yettelnek is megírtad?
-
szaboi6512
őstag
Hogy lehet valamit kedves Yettel kiadni, mint ezt a Yettel tv Samsung tévére.
Pc, mobil még oké, de a tv app kritikán aluli.
Szinte a fele csatorna nem is működik, csak a betöltő karika forog...
Szóval ez így használhatatlan.... -
-
tomp
félisten
Képminőség jó. Ami talán zavaró lehet egyes embereknél az a remegő sport csatornák. Az M4 Sport-on kívül az összes többi sportcsatorna 25p-ben megy 50p helyett így az oldalmozgások eléggé darabosak.
Szerencsére én csak az F1-et nézem így nem érint.
Bitráta és stabilitás teljesen rendben van.
A közszolgálati csatornák sajnos nem tekerhetőek vissza, nem állíthatóak meg és nem rögzíthetőek.
Az RTL csatornái nem rögzíthetőek de az aktuálisan futó műsort vissza lehet tekerni. Viszont korábbi műsort nem lehet megnézni.
A többi csatornát 7napis lehet visszanézni. A felvételt 30napig illetve a már befejezett korábbi műsort is be lehet rakni felvételbe így megmarad 30napig. -
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
Köszi!
-
-
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,mivel apple tv-re mèg mindig nem tud senki semmit mikor lessz app (azt mondtàk màr dolgoznak rajta),igy gondoltam beszerzek valamilyen androidos boxot.
Viszont nem tudom,hogy play àruhàzbol simàn le tudom tölteni a yettel tv appot,vagy csak a telenor által dedikált boxon megy csak? -
Apa+Fia
aktív tag
válasz
szaboi6512 #51 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest