Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Már, mondtam, de ismétlés a tudás anyja, én a07xla írót használok, egésszen pontosan tudom, hogy 192 princot írtam meg vele, mert kétszer vettem 100 darabot és még 8 darab van belőle! 1 lemezzel sem volt semmi bajom, mindet le lehet játszani mindennel! Az irodában is princo volt ott, egy eldzsí író van, kb 15-20 princot írtam meg vele, azok is mennek, még olyan tízezer forintos lejátszón is ami a madaras boltban lett véve!
Nem lehet, hogy csak jó író, jó gép, és normális írási sebesség kéne hozzá? No meg persze a legújjabb firmware. -
antikomcsi
veterán
válasz
Diego2002
üzenetére
Ahogy mondod!
Ha elárulná, nekem meg se fordulna a fejemben, hogy feldobjam őket! Ha jók az árak mennék és vásárolnék!
Bizony örülnék, ha találnék egy hasonló helyet, mint ez volt, és ha az övé az akkor szívesen megtudnám a címét! Hátha elküldi e-mailbean, akkor nem kerül ide fel! Bár nemhiszem, hogy aki ide jár, és nem valami beépített tégla megfordulna a fejében a gondolat! Nem sokat vásárolok, talán 3-4 havonta veszek többet, pont azért, hogy ólcsóbban jöjjek ki, de most egy lemezt 50ft-al drágábban tudok beszerezni, az 100db-nál ugye 5.000Ft Sajnos nekem ez nem mindegy! -
antikomcsi
veterán
válasz
üzenetére
Én igazábol csak most szembesültem a problémával, mert nem másolgatok, nem terjesztek pénzért, szóval nem ebből élek!
Gondoltam, mivel lassan elfogy a nyersanyag beszerzek egy újabb adagot, és akkor látom, hogy a veboldaluk nem elérhető!
Persze,biztos be lehet szerezni máshonnan is, de gondolj bele, volt egy jó hely, nem ártottak senkinek, és akik ott vásároltak, most keresgélhetnek, mint én, megint lehet menni máshova, ahol ki tudja milyen minőséget kapnak majd!
Azért furi, hogy nekem a princoval nem volt gondom, de amikor hoztak ismerősök egy csomag (10db) arita, vagy ridata, nem tudom melyik volt lemezt 2, azaz 20% mehetett a kukába, mert hiányzott róla a bevezető rész, vagy minek hívják, elnézést nem tudom, de szemmel látható volt a (fizikális) hiba! Igaz a maradék 8 kifogástalan volt!
Én csak otthon használom a megírt lemezeket pio olvasóm, pio íróm, pio asztali lejátszóm van! Az utóbbi nem a csúcs, csak egy dv370 24.990.- forint volt!!!
Másrészt láttam olyat, hogy valaki szídta a princo lemezt, amit úgy írt egy lg íróval, hogy közben xp sp2-je van 256 ram és írás közben böngészget és zenébe bele bele halgat! Tudom sok az a negyed óra, míg megír egy lemezt, nem lehet kibírni, hogy addig ne buzerálja a gépet! Én hülye meg se próbáltam neki elmagyarázni, hogy lehet, hogy nem a lemezzel van a hiba!
Valóban nem az a baj, ha 10-20 forinttal több 1 lemez, csak mondj egy helyet ahol megbízhatóan beszerezhető!
Netán Tőled?
-
antikomcsi
veterán
PRINCO.......... Mert megérdemlem!
) -
antikomcsi
veterán
válasz
MasOyama
üzenetére
Hali!
Én 200 princot vettem az említett boltban, még van belőle 8 darab, mindegyik hibátlan volt egyel sem volt semmilyen probléma, hang és kép tökéletes, akadás fagyás nincs! A07XLA-val írtram. És mindez brutto 92Ft-ba került darabonként! Nem tudom miről vitatkoztok, akinem nem kell a ''gagyi'' princo ne vegye, és hagyja azokat akiknek jó 90 forintért ez, ami ha nem is a csúcs, de egyáltalán nem rossz lemez! Hogy én is kötekedjek, cseréld le gagyi ELDZSÍ írónak csúfolt valamidet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)