Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
nem mondták neked, hogy ilyen nevet nem szabad itt használni???
elolvashatnád az alapelveket...! belinkeljem, vagy megtalálod magadtól?
szerk: ne haragudjatok, ez ma egy ilyen nap, ma harapós a hangulatom...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Már megmondtam, hogy tőlem nem én nem árulok cdt, dvdt ennek a kockázata a nagyobb az átlagnál mint ahogyan azt a bemutatott példa is mutatja.
De itt van mondjuk két hely:
cekk.uw.hu/
http://www.dvdrlemezek.com/
Megbízható mind kettő töbször vásároltam náluk. Főleg az utóbbinál. Akivel helyet is meg tudsz beszélni Bp-n hogy hova vigye a cuccot. És ad számlát is ha kérsz csak akkor rájön még az áfa. Egyenlőre ennyi. Még összeszedem a többi helyet is amit tudok és később közlöm itt. Hátha nyújt némi sovány vigaszt azoknak akik most károsítva érzik magukat.
Ja és az utóbbinál van 80Ft-os Fibra akniek nem fér bele a jobb minőségű. Ezen a helyen ha felhivod az illetőt és kérdezel a lemezről megmondja melyik az A és melyik B osztályos lemez így nem veszel zsákbamacskát. És küldi a cuccot postán is, ha úgy akarod.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nekem nem gagyi írom van, legalábbis szerintem a pioneer az élmezőnyhöz tartozik. Ennek nincs is gondja a princoval. Ellenben van 4 féle dvd lejátszó a környzetemben. (ezalatt a tágabb családot értem és az asztali lejátszókra gondolok) Ezek közül pl.: yamaha, thomson és a philips sem viszi akadásmentesen a lemezt. Érdekes módon a gagyinak tűnő Yamada tökéletesen viszi. De nem tudom a lejátszókat okolni mikor minden más lemezt tökéletesen olvasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest