Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A másik ami nagyon tetszik itt a fórumban, hogy mindenki a ''hű de becsületes'' kategóriába sorolja magát. Itt mindneki saját filmet meg fényképet és adatokat ír dvdre. Pedig szerintem nem ezek az emberek azok akik a legnagyobb kárt szenvedik az évi 30dvdjük mellett. Ugye mert itt mindenki azt mondja, hogy kevesen buktak a princon és azok sem sokat. Én meg erre ezek után sajnálattal csak ennyit tudok mondani: Ha találsz egy helyet ahol mondjuk 20 vagy akár 50 Forinttal drágább a lemez, mint eddig a webteamnél, hogy ez sem sok. Hiszen 10 lemeznél is csupán 200 v. 500 Ft. Aztán majd a következő hozzászólásokban kapom a fejemhez a szitkot, hogy igenis sok kicsi sokra megy meg, hogy számít az árkülönbözet. Csak azt nem értem, hogy aki megszívta annak nem volt sok az a ''kicsi''?
Szerintem a legnagyobb kára azoknak volt ezen a boltbezáráson akik ezzel pénzt keresnek. DVD-t írnak másnak. Mert így most 20 v. 50 Fortinttal kevesebb a haszon a lemezen. Na az ilyenekről meg megvan a véleményem és .... Sír a szája miközben tömi a zsebét. És írták itt, hogy lakásra meg egyébre kell a lóvé és azért ír meg, hogy nem is sokat keres vele. Kutyát nem érdelki, húzzon el dolgozni és tegyen félre abból.
Nem állítottam soha, hogy ez volt a tökéletes megoldás a dologra, de véleményem szerint az egyetlen. Én elfogadtam az érveiteket és megértem a haragot is. Némiképp jogos is. De jó lenne, ha egy kicsit más is magába szálna és elgondolkodna, hogy ő mennyire becsületes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest