- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A másik ami nagyon tetszik itt a fórumban, hogy mindenki a ''hű de becsületes'' kategóriába sorolja magát. Itt mindneki saját filmet meg fényképet és adatokat ír dvdre. Pedig szerintem nem ezek az emberek azok akik a legnagyobb kárt szenvedik az évi 30dvdjük mellett. Ugye mert itt mindenki azt mondja, hogy kevesen buktak a princon és azok sem sokat. Én meg erre ezek után sajnálattal csak ennyit tudok mondani: Ha találsz egy helyet ahol mondjuk 20 vagy akár 50 Forinttal drágább a lemez, mint eddig a webteamnél, hogy ez sem sok. Hiszen 10 lemeznél is csupán 200 v. 500 Ft. Aztán majd a következő hozzászólásokban kapom a fejemhez a szitkot, hogy igenis sok kicsi sokra megy meg, hogy számít az árkülönbözet. Csak azt nem értem, hogy aki megszívta annak nem volt sok az a ''kicsi''?
Szerintem a legnagyobb kára azoknak volt ezen a boltbezáráson akik ezzel pénzt keresnek. DVD-t írnak másnak. Mert így most 20 v. 50 Fortinttal kevesebb a haszon a lemezen. Na az ilyenekről meg megvan a véleményem és .... Sír a szája miközben tömi a zsebét. És írták itt, hogy lakásra meg egyébre kell a lóvé és azért ír meg, hogy nem is sokat keres vele. Kutyát nem érdelki, húzzon el dolgozni és tegyen félre abból.
Nem állítottam soha, hogy ez volt a tökéletes megoldás a dologra, de véleményem szerint az egyetlen. Én elfogadtam az érveiteket és megértem a haragot is. Némiképp jogos is. De jó lenne, ha egy kicsit más is magába szálna és elgondolkodna, hogy ő mennyire becsületes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest