- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az, hogy a szám el lesz-e kenve vagy nem szerintem nem ennek a fügvénye. Az meg hogy mit kérsz az meg engem nem érdekel!
Ez meg hogy: ''Vegyé vissza öreg az arcból....'' szerintem az esetek 99%-ban úgy válaszoltam, hogy ne sértsek meg senkit annak ellenére, hogy volt egy két hozzászólás ami.... És még én vegyek vissza az arcból?
Nem tűnt még fel, hogy ti anyáztok, fenyegettek, kívántok csupa ''jót''? Nem mintha zavarna. Csak ezek után nem tudom miért lepődsz meg, ha úgy válaszolok, hogy az neked nem tetszik!
Csak ti szartok az én véleményemre én meg szarok a tiétekre. Volt egy-két értelmes hozzászólás is ami nem csak a fent említettekről szólt. Nekik köszönöm még annak tudatában is, hogy velem értettek egyet. De te meg a hozzád hasonlók akik azt hiszik, hogy attól nagyok, hogy megfenyegetnek esetleg megvernek.... Tudod ez meg a te (un)intelligenciádról tanuskodik.
Lehet rám mondani, hogy hülye vagyok meg nem gondoltam átt a dolgot. Még igazat is adok. Tényleg nem gondoltam átt teljesen. És azt, hogy én hülye vagyok meg iq 0 mi sem bizonyítja jobban mint, hogy leállok egy ilyen parasztal vitatkozni mint te! -
törölt tag
Te azt is elolvastad amit előtte írtam? Ha ''más'' alatt hatóságot értesz akkor is mindegy mert az ott legális!!!!!!!!!!! Mivel itt meg a lebukás előtt bezártak nincs ellenük bizonyíték, tehát vád sincs. Ebből az is következik, hogy nem mennek utánuk.
Ezért gondoltam, hogy bekopizom a levelet, hátha más nem kapta meg az itt levők közül. Nekem mondja itt mindenki, hogy hülye vagyok meg iq nulla. De neked öreg annyi eszed sincs min egy marék szárított lepkének!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)))))))))) JIHÁÁÁÁ!!