Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Már megmondtam, hogy tőlem nem én nem árulok cdt, dvdt ennek a kockázata a nagyobb az átlagnál mint ahogyan azt a bemutatott példa is mutatja.
De itt van mondjuk két hely:
cekk.uw.hu/
http://www.dvdrlemezek.com/
Megbízható mind kettő töbször vásároltam náluk. Főleg az utóbbinál. Akivel helyet is meg tudsz beszélni Bp-n hogy hova vigye a cuccot. És ad számlát is ha kérsz csak akkor rájön még az áfa. Egyenlőre ennyi. Még összeszedem a többi helyet is amit tudok és később közlöm itt. Hátha nyújt némi sovány vigaszt azoknak akik most károsítva érzik magukat.
Ja és az utóbbinál van 80Ft-os Fibra akniek nem fér bele a jobb minőségű. Ezen a helyen ha felhivod az illetőt és kérdezel a lemezről megmondja melyik az A és melyik B osztályos lemez így nem veszel zsákbamacskát. És küldi a cuccot postán is, ha úgy akarod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest