Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #32577792 #177 üzenetére

Nagyon okosnak érzed magad látom. Egyébként meg nem vagyok oda magamtól. Nem mondtam egy szóval sem hogy én biztonságban érzem magam bárkitől is. De álításod szerint szűrik a forgalmat a nemzetbiztonságiak. Van egyáltalán elképzelésed arról, hogy hány fórum létezik és hogy ezeknek mekkora a forgalmuk? Véleményem szerint fizikai képtelenség ennyit szűrni. Több száz embernek kellene olvasnia éjjel nappal. A több ezer ember által tett beírásokat. Ennek pedig elég kicsi az esélye. A rendőrspiclinek inkább van. Főleg, hogy témába vág a dolog. De ők meg csak alapos gyanúra indítanak nyomozást. Az meg hogy itt mindenki irogat mindenfélét nem éppen alapos gyanú. Bár ebben meg lehet hogy én tévedek. Ha egyébként a fórumokat figyelnék a spiclik ill. a nemzetbiztonság akkor már rég nem árulnának az országban sehol semmit illegálisan. Ja és kérdem én mondjuk az illegális lemezeladásnak mi köze a nemzetbiztonsághoz?

Összeesküvés elméletet nem akarsz mindjárt gyártani? Vagy egész egyszerüen üldözési mániád van?

Abban az egyben igazat adok, hogy bátor aki ide ír. Mert az ip címet valószínüleg menti a fórum v. legalábbis a serveren az adatforgalomból kiderülhet. Ip alapján meg megtalálnak bárkit. Márha egy rendőr esetleg tényleg figyeli a fórumot és a vásárlókra ill. illegálisan másolókra utazik.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák