Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, de itt többen szenvednek mondatkihagyási olvasási problémában. Nem tudom melyik orvos tudna rajta segíteni. Írtam már, hogy ha 20 lemeznél többet írtam princoból akkor lehet hogy túlzok. Akkor te most megint milyen több százról beszélsz? Tanulj már meg olvasni azután járjon a szád. Az meg, hogy a haverod nem jár vissza a boltba panaszkodni az az ő egyéni problémája. Megtehetné! Valószínüleg nem menne vele semmire, de a lehetőség adott. Ja és még valami. Valaki ezt nekem írta a fórumba: ''aki nem néz utána mit vesz, meg is érdemli, hogy átbasszák''. Ja és, hogy ő minek néznie utána a colának? Ja én meg miért néznék utána a Princonak. Nem mondom, hogy nincs olyan dolog amit én nem próbálok meg kimagyarázni. De ti mit csináltok? Olyan érveket hoztok fel sorra, ami saját magatokbak mondd ellent.
Visszatérve a verbatimra. Az, hogy kifogtál egy szar szériát és mint mondtad valószínűleg hamis volt. Ez is mutatja, hogy nem a Verbatim lemez gyártója, árusítója volt a hibás. Valószínüleg volt ott is ügyeskedő. Aki ''legalizálni tudta'' a dolgot és a minőségi közé keverte a szart. De erről nem a bolt és nem is a verbatim tehet. Hanem az ügyetlen hatóségok.
Valaki kérdezte én mennyi verbatimot vettem. Egy baráti társasággal vettünk 100dbot. Ez öt felé ment. Nagyjából mindenki 20at. 5ünkből 1nek jött be. Ő írta meg magának azokat is amit mi négyen kidobtunk volna. Így mi 4en pl. csak pár darabot buktunk, de azt sem neveznénk bukásnak mert volt kinek odadni. Még, ha ingyen is, de legalább láttam, hogy valaki hasznát veszi.
'' (elsőre az iróra gyanakodtam, de ennek lehetőségét másik lemezekkel kizártam) '' Na ez így volt nálam is. Először az írót okoltam, próbáltam több másikkal is megírni azokkal sem ment. Aztán próbáltam más lemezekkel amikkel tökéletes volt minden. Akkor gondoltam csak én is, hogy a lemez a szar. Ekkor mentem fórumokba olvasgatni. Láttam sokan szídják. Gondoltam én is kifogtam a szart. Mert az azért igaz, hogy princobol is láttam jó szériát. Csak azokat sosem a cd.wbteam-nél vették az ismerősök.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest