Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
Na akkor most kicsit ésszerűen gondolkodva írok Neked pár sort.
1. Ha Te olyan nagy guru vagy és még árulod is a megirt dolgokat, valamint a haveri köröd is ezzel foglalkozik, akkor az első, hogy nem egy fajta lemezből veszel 100 darabot. Mikor az ember bizonytalan vizekre téved (vagy számára ismeretelen területre) első, hogy tájékozódik, nem fejjel megy a falnak. Ugye ez lett volna az első logikus lépésed (nem volt). Vettél volna több gyártó lemezei közül, letesztelted volna melyik a jobb és abba ruháztál volna be. (ha már nem volt lehetőséged másoktól érdeklődni a lemezek minőségét illetően)
2. Te nem ezt tetted. Elmentél vettél a legrosszabb (nem 100%-ig kijelenthető, de tapasztalatok mutatják) minőségű lemezből és irogattál rá, árultad. Majd mikor jöttek a gondok, nem az fordult meg a fejedben, hogy vááázzzz ebbe jól belenyúltam, szar minőséget vettem, mert Nekem az olcsóra fájt a fogam, hogy minél nagyobb legyen az eladott lemezek után a hasznom, hanem az, hogy mekkora szemét ez a bolt ahol vettem, mert nem figyelmeztettek, hogy szar a lemez. Na most akkor mesélek Én is.
Verbatim lemezekről lesz szó, ha ismered, akkor tudhatod azt is, hogy az egyik legjobb minőségű lemezeket gyártotta még anno és most is, mikor nem volt Tayo és többiek. (mikor a dvd-r bejött) Ekkor voltak szállítmányok, melyek eredetisége és minősége megkérdőjelezhető volt igaz ez csak a dolog után derült ki. Nagykerben vásároltam belőle 10 db-ot és mindegyik lemez 53%-nál irás közben irási hibával elszállt. (elsőre az iróra gyanakodtam, de ennek lehetőségét másik lemezekkel kizártam) Mivel tudtam, hogy a Verbatim minőségi- és élettartam garanciát vállal a hivatalosan megvásárolt lemezeire éltem a lehetőseggel és visszavittem a boltba, letettem az asztalra és kicseréltettem. Azóta is Verbatimot és TDK-t veszek, de ha megint előfordulna és tudom, hogy nem hivatalos forrásból vannak a lemezek eszem ágában sem lenne visszavinni.
Egy jó példa volt Viktor77 mondata, miszerint Ő szokott venni kólát és nem mindig megfelelő a minősége. (melyet ugye a hosszú és nem megfelelő raktározás is okozhat) Mégsem megy az asztalt verni a boltba, hogy márpedig bizonyítsák be, hogy megfelelően kapták az árut és az előírásoknak megfelelően raktározták és hozták forgalomba? Pedig megtehetné. Ráadásul nem ir névtelen levelet az ANTSZ-nek sem, mert ez hozzájuk tartozna. Pedig lehet, hogy tényleg a bolt tehet róla..... Ez persze nem kapcsolódik szorosan a témához csak elgondolkodtató....
Tudod van egy amolyan betyár becsület, ami látom belőled hiányzik. Van egy jó mondás ami szerintem ide illik és ajánlom, hogy gondolkozz el rajta:
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
Tehát ezek után húzd be füled farkad, távolodj el az internetes igehírdetéstől, meg magyarázkodástól. És legfőképpen gondolkozz el azon, hogy milyen megoldást vársz ami mindkét félnek kielégítő. Tudod mi lenne a mindkét félnek kielégítő? Ha Te is mennél velük együtt a bíróságra kishaver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest