- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Tényleg szar lehet az a kb. 6-8 féle író amit próbáltam. Igaz a legtöbbnek a belét a pioneer csinálta. Csak nem tudom a többi lemezt miért írják hibátlanul. De mindegy mert én igazából össze vissza, ha megírtam 20db princot akkor lehet, hogy túlzok. Ja és nem az írással volt a gond. Nem írt ki hibát. Sőt volt olyan olvasó ami meg is ette ezeket a lemezeket hibátlanul. Ilyen pl. a Yamada 6600. De a környezetemben lévőkenk és sajnos a többségnek, az asztali lejátszója nem vitte. Pedig nem mindenkinek van olcsó, gagyi. Ráadásul a többi lemezt gond nélkül vitték. És ezek közül az emberek közül is sokan vettek princot. Amit most nem tudnak használni. Mert akad vagy alapból le sem lehet játszani. Ezen kívül ismételten elmondanám, mert mindenki az átkozott garanciával jön. Hogy a megírt lemezre soha nem volt gar. És a princo lemezre legalábbis mikor én vettem és a környezetemben lévők MÉG NEM VÁLLALTAK GART! És az is olvasható volt az oldalon, hogy csak olyan lemezek veszenek vissza amin szemmel látható gyári hiba van! A princon ilyen nem volt. Próbált valaki ilyet visszavinni, hogy állandóan ezzel jöttök?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- TCL LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI RX 470 GAMING X 8GB Garanciával!
- 4070ti Super eladó kifogástalan álapotban!1.5 év garnciával!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs