- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Tényleg szar lehet az a kb. 6-8 féle író amit próbáltam. Igaz a legtöbbnek a belét a pioneer csinálta. Csak nem tudom a többi lemezt miért írják hibátlanul. De mindegy mert én igazából össze vissza, ha megírtam 20db princot akkor lehet, hogy túlzok. Ja és nem az írással volt a gond. Nem írt ki hibát. Sőt volt olyan olvasó ami meg is ette ezeket a lemezeket hibátlanul. Ilyen pl. a Yamada 6600. De a környezetemben lévőkenk és sajnos a többségnek, az asztali lejátszója nem vitte. Pedig nem mindenkinek van olcsó, gagyi. Ráadásul a többi lemezt gond nélkül vitték. És ezek közül az emberek közül is sokan vettek princot. Amit most nem tudnak használni. Mert akad vagy alapból le sem lehet játszani. Ezen kívül ismételten elmondanám, mert mindenki az átkozott garanciával jön. Hogy a megírt lemezre soha nem volt gar. És a princo lemezre legalábbis mikor én vettem és a környezetemben lévők MÉG NEM VÁLLALTAK GART! És az is olvasható volt az oldalon, hogy csak olyan lemezek veszenek vissza amin szemmel látható gyári hiba van! A princon ilyen nem volt. Próbált valaki ilyet visszavinni, hogy állandóan ezzel jöttök?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest