Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Tényleg szar lehet az a kb. 6-8 féle író amit próbáltam. Igaz a legtöbbnek a belét a pioneer csinálta. Csak nem tudom a többi lemezt miért írják hibátlanul. De mindegy mert én igazából össze vissza, ha megírtam 20db princot akkor lehet, hogy túlzok. Ja és nem az írással volt a gond. Nem írt ki hibát. Sőt volt olyan olvasó ami meg is ette ezeket a lemezeket hibátlanul. Ilyen pl. a Yamada 6600. De a környezetemben lévőkenk és sajnos a többségnek, az asztali lejátszója nem vitte. Pedig nem mindenkinek van olcsó, gagyi. Ráadásul a többi lemezt gond nélkül vitték. És ezek közül az emberek közül is sokan vettek princot. Amit most nem tudnak használni. Mert akad vagy alapból le sem lehet játszani. Ezen kívül ismételten elmondanám, mert mindenki az átkozott garanciával jön. Hogy a megírt lemezre soha nem volt gar. És a princo lemezre legalábbis mikor én vettem és a környezetemben lévők MÉG NEM VÁLLALTAK GART! És az is olvasható volt az oldalon, hogy csak olyan lemezek veszenek vissza amin szemmel látható gyári hiba van! A princon ilyen nem volt. Próbált valaki ilyet visszavinni, hogy állandóan ezzel jöttök?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest